PKK kardeşimi organ mafyasına mı sattı?

PKK kardeşimi organ mafyasına mı sattı?

GÜNDEM Haberleri

1998'de dört arkadaşıyla sır olan Aydın Şahin'in ağabeyi isyan etti: Kardeşimi organ mafyalarına pazarlayanları açığa çıkarın.

Doksanlı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili bazı dosyaların yeniden açılması PKK içinde yaşanan infazları da gündeme getirdi. Kayıp yakınları, örgütün de kendi iç infazlarıyla ilgili hesap vermesini istiyor. Onlardan biri de 1998 yılında dört arkadaşı ile birlikte örgüte katılmak için yola çıkan ancak bir daha kendisinden haber alınamayan Aydın Şahin. nbsp;15 yıldır kayıp olan Aydın Şahin'in ağabeyi Kalender Şahin örgütten kardeşinin akıbeti ile ilgili açıklama bekliyor. PKK'dan kardeşi nbsp;ve onunla birlikte yola çıkan dört kişinin nasıl ortadan kaybolduğunu açıklamasını isteyen Kalender Şahin şunları söyledi: "Aydın Şahin, Sevim Adıbelli, Sedat Bayraktar, Levent Büker ve İhsan Durukal'in akıbetlerinin açığa çıkartılması için bize yardım edin. 17'sinde kaybedilen kardeşimiz Aydın Şahin'e ait bir mezar taşı istiyoruz. Onları kaybedenleri ve bu olayı karanlıklara gömenleri lanetliyoruz, lanetliyorum. Lanet olsun bu çığlığı duymayanlara. PKK Başkanlık konseyi sizden azcık vicdan, azcık merhamet ve azcık adalet ve hukuk varsa bu olayı çözün bizi bu çekilmez azapta kurtarın ve olay hakkındaki şaibeleri kaldırın. Eğer bunu yapmazsanız bu olayın sizin tarafınızdan bilinçli yapıldığını düşüneceğimizi bilmeniz gerek. Balkanlarda kimler Kürt gençlerini organ mafyalarına pazarladı açıklayın."
Melik Duvaklı nbsp;- İSTANBUL
TÜRKİYE GAZETESİ


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...