“Reis” diye bağıran çocuğa hakaret eden fırıncı tutuklandı

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sultangazi’de Reis diye tezahürat eden çocuğa ekmek satmayan fırıncı yakınlarını bıçakla tehdit etmişti. Gözaltına alınan fırıncı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sultangazi’de bir fırıncı Kadir Yaran, ekmek almak isteyen çocuğa Cumhurbaşkanı lehine tezahürat yaptığı gerekçesiyle ekmek satmamıştı. Reis diye bağıran çocuğa ‘köpeklere ekmek satmıyoruz’ diyerek hakaret eden, ardından dükkana gelen gencin yakınlarını bıçakla tehdit eden fırıncıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

BIÇAKLA TEHDİT ETMİŞTİ

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma çerçevesinde şüpheli Kadir Yaran hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘silahla tehdit’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

FIRINCI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan şüpheli Yaran, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Burada savcılığa ifade veren şüpheli daha sonra tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Şüpheli Yaran, ‘silahla tehdit’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...