Sabiha Gökçen rekor üstüne rekor kırıyor: Hem iç hem dış hatlar yolcu patlaması yaşadı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sabiha Gökçen rekor üstüne rekor kırıyor: Hem iç hem dış hatlar yolcu patlaması yaşadı

GÜNDEM Haberleri

Ağustos ayının ilk haftasında, İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı'nda rekor yolcu sayısına ulaşıldı. İSG'den yapılan açıklamaya göre, bu hafta sonu 389 bin 620 yolcu seyahat etti.

İSG, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ağustos ayının ilk hafta sonu, 4-5-6 Ağustos'ta, 2 bin 91 uçuş gerçekleştirildiğini ve toplam 389 bin 620 yolcunun seyahat ettiğini açıkladı.

 713 iç hat ve dış hat uçuşunun yapıldığı 6 Ağustos'ta, 131 bin 52 yolcu sayısına ulaşıldı ve en yüksek yolcu sayısı rekoru kırıldı.

Bununla birlikte, giden 36 bin 830 dış hat yolcusu ve toplam 72 bin 566 dış hat yolcu sayısı ile dış hat yolcu sayısı rekoru da kırılmış oldu.

Yolcu sayısında her hafta yeni rekorlar kıran İSG, yılın ilk altı ayında HEAŞ verilerine göre 108 bin 60 uçuş ile 17 milyon yolcu ağırladı.

40 iç hat ve 117 dış hat noktası ile Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı toplamda 157 noktaya ve 52 ülkeye hizmet veriyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...