Son dakika! Bakan Akar duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Bakan Akar duyurdu: Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: Seçim bölgesi Kayseri'de temaslarda bulunan Bakan Akar, burada yaptığı açıklamada Suriye'nin kuzeyinde 8 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Bakan Akar, 10 gün içinde öldürülen terörist sayısını da açıkladı.

Terörle mücadele yurt içinde ve dışında hız kesmeden sürüyor. Ulusal güvenliğe büyük bir tehdit oluşturan terörü bitirmek için birkaç yıldır 'kaynağında yok etme' konseptine geçen güvenlik güçleri, başarıla operasyonlarına bir yenisini ekledi. Bu doğrultuda Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist daha öldürüldü. Gelişmeyi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, duyurdu. 

KAYSERİ'DE DUYURDU

AK Parti'nin Kayseri 1. Sıra Milletvekili adayı olan Akar, seçim bölgesindeki çalışmaları sırasında bir programa katıldı. Burada terörle mücadeleye yönelik açıklamalarda bulunan Bakan Akar, dün Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PKK mensuplarına karşı yürüttüğü operasyonu açıkladı.

10 GÜNDE 50 TERÖRİST ETKİSİZ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Operasyonda 8 terörist öldüğü bilgisini veren Bakan Akar, 10 gün içerisinde 50'ye yakın PKK üyesinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ile operasyonların Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde kararlılıkla sürdüğünü aktaran Akar, şunları söyledi:

“Teröristleri kaçtıkları yere kadar kovalayacağız. Terörist neredeyse hedefimiz orası. İnşallah 85 milyon asil milletimizi, başına musallat olan bu beladan kurtarmakta azimliyiz, kararlıyız. Sizlerin sevgisi, güveni ve duasıyla buna da muktediriz. Irak’ın kuzeyindeki teröristlere ait barınaklar, sığınaklar inler teröristlerin başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor. Biraz önce aldığımız habere göre de Suriye’nin kuzeyinde dün akşam 8 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece son 10 gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50’ye yaklaştı.

"TERÖRİSTLER BÜYÜK PANİK İÇİNDE"

Mehmetçiğin operasyonları nedeniyle teröristlerin büyük panik içinde olduğuna dikkat çeken Akar, “Teröristlerin elebaşları teröristlere moral vermeye çalışıyorlar. ‘Korkmayın, dayanın’ diyorlar. Ne zamana kadar? 14 Mayıs’a kadar. ‘Bu seçimde sizi kurtaracağız’ diyorlar. Dolayısıyla bu seçim bir zihniyet meselesi. Bunu görmek lazım. Teröristlerin bu seçimden umutları var. Bunu anlamak lazım. Kim olursa olsun, teröristlerle arasına mesafe koymayanların bu milletle problemi var demektir. Bu problemi de milletimiz 14 Mayıs’ta affetmeyecektir” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...