Son dakika haberi! İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde oksijen tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika haberi! İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde oksijen tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

İkitelli Esenler Sanayi Sitesindeki bir işyerinde henüz bilinmeyen bir şekilde tüp patlaması meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor. Öte yandan korkunç patlama anı bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Ayrıca patlamaya ilişkin İstanbul Valiliği ve patlamanın yaşandığı iş yeri sahibinden açıklama gelirken Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ise olaya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

İkitelli Esenler Sanayi Sitesindeki bir işyerinde henüz bilinmeyen bir şekilde oksijen tüpü patladı. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

1 ÖLÜ, 4 YARALI

İkitelli Esenler Sanayi Sitesindeki bir işyerinde yaşanan patlamada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Son dakika haberi! İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde oksijen tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılırken ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

O ANLAR KAMERADA

Olay yerinde ekiplerin çalışmaları sürerken, patlama anı ise kameraya yansıdı. Görüntülerde, patlama anı ve tüpün yola savrulduğu görülüyor. Olay yerinde ekiplerin çalışmaları sürerken, patlamanın yaşandığı işyeri dronla görüntülendi.

İŞ YERİ SAHİBİNDEN İLK AÇIKLAMA

İş yerinin sahibi Mehmet Naci Kayıt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, otobüs karoser bakım, kaporta ve boya üzerine çalıştıklarını belirterek, hurdaya atılan yanık bir arabanın 5-6 yıldır durduğunu, araçtaki tüpleri satın almak için gelen hurdacının tüpü kestiği sırada sıkışan gazın patladığını iddia etti.

Patlamada 15-16 yıldır yanında çalışan ustanın vefat ettiğini anlatan Kayıt, hurdacı ile 2 işçisinin yaralandığını dile getirdi.

Son dakika haberi! İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde oksijen tüpü patladı! Ölü ve yaralılar var

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Öte yandan 1 kişinin öldüğü 3 kişinin ise yaralandığı patlamaya ilişkin araştırmalar sürerken İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Valiliğin açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün saat 10.00 sıralarında Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi 1. Blokta araç tamir-bakımı yapılan bir işyerinde patlama meydana gelmiştir.

Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik, sağlık ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre, olayda maalesef (1) işyeri çalışanı hayatını kaybetmiş, (3) işçi yaralanmıştır.

Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerimizce Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başakşehir İkitelli Esenler Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde yaşanan feci patlamada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Yaşanan patlamaya ilişkin ekiplerin çalışmaları devam ederken, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı ise olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...