Son dakika: Yunanistan'a kaçmaya çalışan 15 kişi yakalandı: 8'i FETÖ'cü, 2'si PKK'lı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: MSB, yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalışan 15 kişinin yakalandığını duyurdu. Yakalananların 8'inin FETÖ, 2'sinin ise PKK mensubu oldukları tespit edildi.

Hudut Kartalları'mız sınırda terör örgütü mensubu üyelerine geçit vermedi. Terör örgütlerine kucak açmasıyla bilinen Yunanistan'a geçmeye çalışan 15 kişi sınırda kıskıvrak yakalandı. Yakalananların 8'i FETÖ, 2'si PKK'lı çıktı.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 8 FETÖ, 2 PKK/KCK terör örgütü mensubunun yakalandığını bildirdi.

"MÜCADELEMİZ HUDUTLARIMIZDA DA SÜRÜYOR"

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, “Terörle mücadelemiz hudutlarımızda da sürüyor” başlığıyla yapılan açıklamada, Hudut Kartallarının, Türkiye’den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 15 kişiyi yakaladığı aktarıldı. Açıklamada, yakalanan şahıslardan 8’inin FETÖ, 2’sinin ise PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu kaydedildi.

ARALIK'TA 30'DAN FAZLA ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI

Sınırlarımızın sigortası Hudut Kartalları ülkemizden Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan neredeyse her gün çok sayıda terör örgütü mensubunu yakalayarak adli mercilere teslim ediyor.

Bu kapsamda sadece geçtiğimiz Aralık ayında Yunanistan tarafına geçmeye çalışan 30'dan fazla terör örgütü üyesi FETÖ ve PKK'lı yakalandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...