Son dakika: İstanbul'da, El Kaide ve DEAŞ'a operasyonu: 16 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: İstanbul'da, El Kaide ve DEAŞ'a operasyonu: 16 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: İstanbul'da, İslam dinini istismar ederek terör faaliyetleri yürüten El Kaide ve DEAŞ'a 7 ilçede 14 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda tamamı yabancı uyruklu 16 şüpheli olarak yakalandı.

Terör örgütlerinin güncel yapılanmalarına yönelik operasyonlar hız kesmeden sürüyor. İstanbul'da, El Kaide ve DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda, tamamı yabancı uyruklu 16 kişinin 'şüpheli' olarak yakalandığı bildirildi.

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DEAŞ ve El Kaide terör örgütleri ile çatışma bölgeleriyle irtibatlı faaliyet yürüten şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

7 İLÇEDE 14 ADRESE OPERASYON

Ekipler, ülke için tehlike oluşturdukları değerlendirilen "yabancı terörist savaşçı" diye nitelendirilen şüphelilerin yakalanması için 7 ilçede belirlenen 14 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan 16 yabancı uyruklu şüpheli emniyete götürüldü.

Kaynak: AA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...