Son dakika... Suriye'nin kuzeyinde Mehmetçik'ten teröre ağır darbe: 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Son dakika... Suriye'nin kuzeyinde Mehmetçik'ten teröre ağır darbe: 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li teröristin kahraman Mehmetçik tarafından etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Hain terör örgütleri ile mücadele tüm hıızyla sürüyor. He yurtta hem de sınır ötesinde devam eden operasyonlarla terör her geçen gün ağır darbeler almaya devam ediyor. Sabah saatlerinde Mardin'de turuncu ve gri kategorideki 2 terörist etkisiz hale getirilmesinin ardından bu kez de terör Suriye'nin kuzeyinde darbe aldı.

Hain terör örgütü PKK/YPG'li 10 terörist Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi.  Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

-Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgesinde tespit edilen 10 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1713173162697916790

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...