Sosyal medyada gündem olan ‘2 milyon liralık tahliye’ teklifinde yeni gelişme! Kiracı konuştu...

Düzenleyen: / Kaynak: Show Haber
- Güncelleme:
Sosyal medyada gündem olan ‘2 milyon liralık tahliye’ teklifinde yeni gelişme! Kiracı konuştu...

GÜNDEM Haberleri  / Show Haber

Evini daha yüksek fiyata kiraya vermek için kiracısına 2 milyon liralık ‘hava parası’ verdiği iddia edilen ev sahibi gündem olmuştu. Sosyal medyada hızla yayılan iddiaya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. İddiaların odağındaki kiracı, “Sadece şaşırdık” diyerek gerçeği açıkladı.

Göztepe Spor Kulübü’nün eski başkanı Fırat Yiğit’in kiracısını evden çıkarmak için rüşvet teklif ettiği iddia edilmişti. Ünlü iş adamı “hava parası” adı altında kiracısına 2 milyon lira verdiği öne sürülmüş, çıkan haberler sosyal medyada gündem olmuştu. Söz konusu iddialar üzerine Show Haber'e konuşan kiracı Murat Sönmez, haberlerin gerçek olmadığını söyledi.

KİRACI İDDİALARI YALANLADI

“Bu haberlerin tamamı asılsızdır. İş dünyasında olan insanlarız. Bu tür haberlerin çıkması hiç hoş değil. Sadece şaşırdık” diyen Sönmez, bu rakamların kendileri için ufak rakamlar olduğunu söyledi. 3 yıldır aynı evde oturduklarını belirten Sönmez, kimsenin verdiği kirayı bilmek zorunda da olmadığını belirtti.

Sosyal medyada gündem olan ‘2 milyon liralık tahliye’ teklifinde yeni gelişme! Kiracı konuştu...

YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Sönmez'in avukatı Fatih Marangoz da yaptığı açıklamada “Müvekkilim tekstil ve inşaat alanında faaliyet gösteren, ülkemizin tanınmış iş insanlarından biridir. Konuya ilişkin her türlü yasal süreci derhal başlattık” dedi. İddiaların diğer odağındaki ev sahibi ise yurt dışında olduğu gerekçesiyle soruları cevaplamak istemedi.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Show Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...