- Erbaş 15 milyonluk lüks aracını iade etti
12 dakika önce

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan tasarruf adımı! Ali Erbaş 15 milyonluk lüks aracını iade etti

Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında yeni bir karar aldı. Buna göre başkanlığın hizmetinde kullanılan 15 milyon lira değerindeki 1 adet Audi A8 araç iade edildi.
 - Hastanelerdeki yoğunluğu azaltacak yeni düzenleme geliyor
19 dakika önce

Bakan Işıkhan duyurdu! Hastanelerdeki yoğunluğu azaltacak yeni bir düzenleme geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan; raporlu kronik Hepatit B ve D, diyabet ve kardiyoloji ilaçlarının artık aile hekimlerince yazılabileceğini açıkladı. Işıkhan, "Hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için yeni bir düzenleme yapıyoruz" dedi.
 - Çetin Doğan tahliye edildi
47 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla affedilmişti... Çetin Doğan tahliye edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 28 Şubat Davası sanıkları affedilmişti. Orgeneral Çetin Doğan, tutuklu bulunduğu Buca Kırıklar 1 No’lu F Tipi Cezaevi'nden tahliye edildi.
 - 6-8 Ekim ihanetinde neler oldu?
55 dakika önce

Yasin Börü ve arkadaşları vahşice katledilmişti: 6-8 Ekim ihanetinde neler oldu?

Dün Kobani davasının kararları açıklandı. HDP'nin sosyal medya üzerinden yaptığı sokak protestosu çağrısı sonrası 6-8 Ekim olaylarında 2 polis şehit olmuş, 35 kişi hayatını kaybetmişti. Yasin Börü ve arkadaşlarının vahşice katledildiği olaylarda bine yakın kişi yaralanmıştı. Devlete 300 milyon liralık zararın meydana geldiği olaylarla ilgili eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş’a 40 yıl, Figen Yüksekdağ'a 30 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
 - Çare bulmak için giden canından oldu!
1 saat 7 dakika önce

Çare bulmak için giden canından oldu! 3 yıl meslekten men edildi

Şeker hastalığına çare bulsun diye doktor Alper Çelik'e giden Mehmet Acar canından oldu. Talihsiz adam geçirdiği ameliyattan 7 gün sonra hayatını kaybetti. "Ameliyata sağlam girdik, cenaze olarak çıktık" diyen eşi Güler Acar, doktorun başka hastaların da ölümüne sebep olduğunu söyledi. Acılı eş, Çelik'e verilen 3 yıl meslekten men cezasını ise komik buldu.
 - Kopyalı düzeneğe cımbızlı müdahale
1 saat 11 dakika önce

Düzenekle sınava giren şahıs suçüstü yakalandı: Polis kopyayı cımbızla çıkardı

Kars'ta ehliyet sınavına giren bir kişi  üzerindeki kopya düzenekleri ile yakalandı. Üst aramasında kulaklık, modem ve ses aktarım cihazı ele geçirilen şüpheliye dışarıdan kopya veren T.B. de suçüstü yakayı ele verirken şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. 
 - Lüks daireleri birden fazla kişiye satıp ortadan kayboldu
1 saat 14 dakika önce

Lüks daireleri birden fazla kişiye satıp ortadan kayboldu

Aydın'da henüz inşaat çalışmaları başlamayan lüks konutları, iddiaya göre birden fazla kişiye satan firma sahibi S.Ü., ortadan kayboldu. Farklı miktarlarda para ödeyerek binlerce liralarını kaptırdığı iddia edilen mağdurlar, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
 - Ormanda kamufle oldu, kimse varlığını fark edemedi
1 saat 35 dakika önce

Ormanda kamufle olan vaşağı böyle paylaştılar: Hayalet geziyor, görebiliyor musunuz?

Çorum’da fotokapanla görüntülenen vaşak, ormanda bitki örtüsüyle kendini kamufle etti. Amasya Orman Bölge Müdürlüğü, vaşağın fotoğrafını “Kargı ormanlarında bir hayalet geziyor. Görebiliyor musunuz?" notuyla paylaştı.
 - Şaban Ataş cinayetinde tüm aile adliyeye sevk!
1 saat 48 dakika önce

Öldürdüklerini canlı yayında itiraf etmişti! Şaban Ataş cinayetinde yeni gelişme

Muğla'da Müge Anlı'nın programında kayıp olarak aranan Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Muhabirin canlı yayında cansız bedenini bulduğu Ataş'ın ölümüyle ilgili gözaltına alınan aralarında eşi, oğlu ve kayınvalidesinin de olduğu 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.
 - Başıboş sokak köpeği dehşet saçtı
1 saat 58 dakika önce

Başıboş sokak köpeği dehşet saçtı! 8 yaşındaki çocuk yaralandı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde 8 yaşındaki çocuk, sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı.
 - Kanlı poşetten 6 köpek yavrusu çıktı
2 saat 29 dakika önce

Çöp konteynerinin yanından geçen öğrenciler fark etti! Kanlı poşetten 6 köpek yavrusu çıktı

Manisa’da yolda yürüyen öğrenciler çöp konteynerinin yanından geçerken çocuk sesi duydular. Konteynere yaklaşan gençler gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Kanlı poşet içerindeki 6 minik köpek tedaviye alındı.
 - Gündem olan heykel için kollar yeniden sıvandı
2 saat 39 dakika önce

Maviye boyanması tepki çekmişti! Madenci heykelinin boyaları söküldü

 Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, yaklaşık iki yıl önce boyanan ve tepkilere neden olan madenci heykelinin orijinal olan bronz rengine geri döndürülmesi için kazıma işlemi yapıldı.
 - Çarpışan iki araç alev topuna döndü
2 saat 48 dakika önce

Çarpışan iki araç alev topuna döndü: 2 yaralı

İstanbul Sancaktepe'de trafikte ters yönde ilerleyen otomobil ile karşı yönden gelen ticari taksi çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken araçlar kullanılamaz hale geldi.
 - Meteoroloji uyardı! Göz gözü görmeyecek
2 saat 52 dakika önce

Balkanlar üzerinden geliyor! Çöl tozu 7 gün yurdu esir alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının yurdun kuzey ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artacağını bildirdi. Kurum, mevcut kar örtüsünün erime riski nedeniyle Hakkari ve Van için ise sarı kod uyarısı verdi. Öte yandan bugün Balkanlar üzerinde giriş yapacak çöl tozlarının ise önümüzdeki altı gün boyunca etkili olacağı bildirildi. 
 - Silah kaçakçılarına büyük darbe! 77 ilde baskın yapıldı
3 saat 13 dakika önce

Silah kaçakçılarına 77 ilde operasyon! 2 bin 89 kişi hakkında işlem başlatıldı

Güvenlik güçlerimiz silah kaçakçılarına göz açtırmadı. 77 ilde son 5 günde düzenlenen “Mercek-19” operasyonları sonucu 2 bin 89 kişi hakkında işlem başlatıldı.
Gündem - Gündem
5 saat 17 dakika önce

İzmir'de yangın! Prizde unutulan şarj aleti evi kül etti

İzmir'de gece yarısı korku dolu anlar yaşandı. Prizde unutulan şarj aleti yangın çıkardı. Alevler kısa sürede her yeri sararken ev sahibi canını zor kurtardı. Bölgeye sevk edilen ekipler yangını kontrol altına aldı, ev ise kullanılamaz hale geldi.
 - Haberler muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi
5 saat 20 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan haberleri muhalif ve FETÖ’cü gazetecilere servis edildi

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük yazdı...
 - MİT'ten çocuklara uyarı: Doğum tarihinizi paylaşmayın!
6 saat 3 dakika önce

MİT'ten çocuklara uyarı: Doğum tarihinizi paylaşmayın!

Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmî internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu.
 - Yapay zekâda kararı insan vermeli!
6 saat 11 dakika önce

İstihbarat uzmanları, Hakan Fidan’ın yapay zekâ tespitlerini değerlendirdi: Kararı insan vermeli

İstihbaratta oyunu değiştirecek yapay zekâ için uzmanlardan uyarı geldi: Türkiye, acilen bu teknolojiye hazırlık yapmalı. Millî bir sistem geliştirilmeli, son kararı yine insan vermeli...
 - Hac vizesi yoksa 85 bin lira ceza
6 saat 28 dakika önce

Suudi Arabistan denetimi artırıyor! Hac vizesi yoksa 85 bin lira ceza

Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, seyahat ve ticari vizelerle hac ibadetinin yapılamayacağının altını çizdi. Suudi Arabistan hac vizesi dışında turist, işçi, umre, ticari gibi değişik vizelerle kural dışı hac ibadeti yapmak isteyenlere 10 bin riyal (85 bin Türk lirası) para ceza uygulayacak.
 - İzmir'de kan donduran infaz!
6 saat 54 dakika önce

İzmir'de kan donduran infaz! Üç çocuk babası adam sokak ortasında kurşuna dizildi

Korkunç haber İzmir'den geldi. Bir hastanede çalıştığı öğrenilen 3 çocuk babası adam sokak ortasında tartıştığı kişiler tarafından kurşuna dizildi. Talihsiz adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlıların kimliği tespit edildi, polis her yerde onları arıyor...
Sona Git