Uşak Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme! 19 kişi için kritik karar
Uşak Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında ikinci dalga operasyon sonrası gözaltına alınan 29 şüpheliden 19’u, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
- Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 29 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
- Gözaltına alınanlar arasında CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban ve Uşakspr Kulüp Başkanı Özhan Özgöbek de bulunuyor.
- İşlemleri tamamlanan 29 şüpheli sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
- Savcılık ifadeleri sonrası 29 şüpheliden 19'u hakkında tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderildi.
- Soruşturmanın ilk dalgası 27 Mart'ta başlatılmış, bu kapsamda Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmış ve 9 şüpheli tutuklanmıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Uşak Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında ikinci dalga operasyonun yankıları sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 29 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Aralarında CHP Uşak İl Başkanı Celalettin Çoban ve Uşaksor Kulüp Başkanı Özhan Özgöbek'in de bulunduğu 29 kişi, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifade verdi. İşlemleri tamamlanan şüpheliler, sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.
Uşak’ta ikinci dalga operasyon! Otopark gelirlerinde “pos” oyunu
19'U HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ
Savcılık ifadelerinin ardından 29 şüpheliden 19’u, tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne gönderildi. Diğer şüphelilerin işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan soruşturma, 27 Mart’ta başlatılan ilk dalga operasyonla gündeme gelmişti. Bu kapsamda aralarında Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmış, 9 şüpheli tutuklanmıştı.
