İstanbullu yine yolda kaldı! Üsküdar-Çekmeköy metro hattında seferler durdu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Üsküdar-Çekmeköy metro hattında yaşanan arıza nedeniyle seferler durduruldu. Yaklaşık yarım saat süren arızanın ardından seferler normale dönerken, binlerce İstanbullu mağdur oldu.

Megakent İstanbul'da sabah saatlerinde işe ve okula gitmek isteyen vatandaşlar yollarda kaldı. Üsküdar-Çekmeköy metro hattında yaşanan arıza nedeniyle seferler durduruldu.

Seferlerin durdurulması nedeniyle metro hattındaki istasyonlarda yoğunluk meydana geldi. Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında turnikelerin önüne bant çekildi. Güvenlik görevlileri metroya binmek isteyen yolcuları otobüslere yönlendirdi.

Metro istasyonlarına gelen yolcular kalabalık nedeniyle ilerlemekte güçlük geçti.

İstanbullu yine yolda kaldı! Üsküdar-Çekmeköy metro hattında seferler durdu - 1. Resim

DURAKLAR YOLCU ALIMINA KAPATILDI

Ümraniye'de, Armağanevler, Çekmeköy ve Çarşı durakları da yolcu alımına kapatıldı. Duraklarda bekleyen yolcular duruma tepki gösterdi.

Yolcuların istasyonu tahliye etmeleri yönünde anonslar yapıldı.

Bulgurlu istasyonuna gitmekte olan bir metro treni arıza nedeniyle tünelde kalınca vatandaşlar kapıyı açarak indi. Tünelde inen vatandaşlar istasyona kadar yürüdü.

İstanbullu yine yolda kaldı! Üsküdar-Çekmeköy metro hattında seferler durdu - 2. Resim

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır" ifadesi yer alırken, saat 08.55'te yapılan paylaşımda ise, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda seferlerimiz yapılmaya başlanmıştır" denildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...