Yunanistan'a kaçmaya çalışan PKK'lı ve Fetöcü teröristler Hudut Kartalları tarafından kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yunanistan'a kaçmaya çalışan PKK'lı ve Fetöcü teröristler Hudut Kartalları tarafından kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Edirne’de, Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalanan 6 FETÖ şüphelisinden 2’si tutuklanırken 1 PKK'lı teröristin ise Yunanistan sınırında Jandarma tarafından yakalandı. 

Terör örgütleri ile mücadele tüm hızıyla devam ederken hem fetöcü hem de PKK'lı teröristler kahraman Mehmetçik tarafından terör kampı Yunanistan'a kaçamadan yakayı ele verdi. Yunanistan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalanan 6 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisinden 2’si tutuklandı. 

Jandarma ekipleri, İpsala ve Keşan ilçeleri yakınlarındaki askeri yasak bölgede gerçekleştirdikleri denetimlerde, Yunanistan'a kaçma hazırlığında olduğu belirlenen H.D., A.Ş., C.N., T.S., Y.A. ve L.K.’yi yakaladı.

PKK'LI VE FETÖCÜ TERÖRİSTLER YAKALANDI

Yapılan kimlik tespitinde şüphelilerin "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dosyaları olduğu öğrenildi. Şüphelilerden FETÖ/PDY üyeleri Y.A. ve L.K., işlemlerinin ardından tutuklanarak ceza evine sevk edildi. Gözaltında olan diğer 4 şüphelinin ise işlemleri devam ediyor.

Ayrıca, Yunanistan sınırında jandarma ekipleri tarafından yakalanan 1 PKK terör örgütü şüphelisi de gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri sürüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...