3 bin lira emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce yatacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
3 bin lira emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce yatacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

3000 lira bayram ikramiyesi bayram önce yatar mı, ne zaman yatacak? | Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bir gazetecinin "Bayram ikramiyeleri 3 bin lira olarak belirlendi. Bir gelişme var mı?" sorusuna cevap verdi. Peki, 3 bin emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatar, ne zaman verilecek? İşte detaylar…

3000 lira bayram ikramiyesi ne zaman yatar? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağına ilişkin açıklamada bulundu. Peki, 3 bin emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatar, ne zaman verilecek? İşte detaylar…

3 BİN LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ BAYRAMDAN ÖNCE NE ZAMAN YATAR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin 3 bin lira bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Işıkhan, "Hayırlı olsun. Yasa Meclisten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız. Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak." cevabını verdi.

3 bin lira emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce yatacak - 1. Resim

Bakan Işıkhan, Bağ-Kur'luların sigorta prim gün sayısının, SSK'lıların prim gün sayısıyla eşitlenmesi konusunda seçim sonrası çalışma olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine, "O da orta vadeli planlarımızın arasındaydı. Düzenleme içine alacağız tabii." dedi.

3 bin lira emekli bayram ikramiyeleri bayramdan önce yatacak - 2. Resim

İstihdamı artırmanın ve kayıt dışılığı azaltmanın, en önemli hedefleri arasında bulunduğunu belirten Işıkhan, ayrıca Emekliler Yılı kapsamında emeklilere desteklerinin olacağını ve çalışmaların devam ettiğini aktardı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...