6-7 Mart Ankara'nın bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
6-7 Mart Ankara'nın bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

6-7 Mart Ankara elektrik kesintisi ve arıza sorgulama! | Ankara’da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahaller açıklandı. 7 Mart Perşembe günü Ankara’nın bazı ilçelerinde kısa süreliğine şebeke arızası nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Çankaya elektrik kesintisi ne zaman bitecek, Keçiören elektrik kesintisi var mı, Mamak elektrik kesintisi ne zaman gelecek araştırılıyor. Bu ilçelerin yanı sıra Pursaklar, Altındağ, Polatlı, Gölbaşı, Etimesgut, Sincan elektrik kesintisi son dakika bilgileri ve elektrik ne zaman gelecek merak ediliyor. İşte, 6-7 Mart Ankara Başkent EDAŞ elektrik kesintisi listesi!

Ankara elektrik kesintisi 6-7 Mart! Ankara Çubuk’ta, Kahramankazan’da, Beypazarı’nda ve Elmadağ’da zaman zaman elektrik kesintisi yaşanabilmektedir. Son dakika elektrik kesintisi bilgileri güncel duyurular ile Başkent EDAŞ’ın açıklamalarıyla haberimizde yer almaktadır. Ankara’da bugün ve yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçe, mahalle ve sokak bilgileri ile kesinti süresi haberimizde…

ANKARA ELEKTRİK KESİNTİSİ 6-7 MART

Ankara’da 7 Mart günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler, mahalleler ve sokaklar ile elektrik kesintisinin tahmin edilen kesintisi süresi Başkent EDAŞ’ın bildirimlerine göre şu şekildedir:

ELMADAĞ ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MART

KEMALPAŞA, CUMHURİYET. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SİNCAN ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MART

AHİ EVRAN, 180. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

YUNUS EMRE, AYAŞ ANKARA YOLU Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ANAYURT, SİNCAN DOĞAL BESİ ÇİFTLİĞİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

PLEVNE, ŞEHİT MEHMET AKKAYA. Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KEÇİÖREN ELEKTRİ KESİNTİSİ 7 MART

HASKÖY, 41 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ADNAN MENDERES, KIZLAR PINARI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

UYANIŞ, KIZLAR PINARI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

OVACIK, 2020 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

MAMAK ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MART

KAYAŞ, 1518 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

KIBRISKÖY, İBRAHİM ETHEM Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

GENERAL ZEKİ DOĞAN, 542 Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ANKARA BAŞKENT EDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ/ARIZA TELEFON NUMARASI

Ankara’daki elektrik dağıtım şirketi Başken EDAŞ’tır. Ankara’da güncel elektrik kesintileri ve arıza durum takibi ile sorgulamalar için 186’yı arayabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...