İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor? Facebook ve Instagram neden yavaş, niye açılmıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor? Facebook ve Instagram neden yavaş, niye açılmıyor?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Facebook ve Instagram neden yavaş, niye çekmiyor? | Sosyal medya platformları Facebook ve Instagram’a erişim sıkıntı yaşanıyor. Instagram ve Facebook kullanıcılarının yaşadığı erişim sorunu sonrası İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor merak edildi. Peki Facebook’a ne oldu, Instagram’a ne oldu? İşte detaylar…

Facebook ve Instagram’a ne oldu? Instagram ve Facebook kullanıcılarının yaşadığı erişim sorunu sonrası İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor merak edildi. Peki Facebook’a ne oldu, Instagram’a ne oldu? İşte detaylar haberimizde…

İNTERNET NEDEN YAVAŞ, NİYE ÇEKMİYOR?

Mark Zuckerberg'in sahibi olduğu Meta çatısı altındaki Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor. Milyonlarca kullanıcının giriş yaptığı sosyal ağlar çöktü.

Downdetector verilerine göre kullanıcılar, Facebook ve Instagram'a New York saatiyle 10.00 (TSİ:18.00) itibarıyla erişim sorunu yaşadıklarını bildirmeye başladı.

Dünya genelinde yüz binlerce kullanıcının etkilendiği erişim sorunları, Türkiye'de de yaşandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, X'ten yaptığı paylaşımda, "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimizin yapmış olduğu incelemeler neticesinde Instagram ve Facebook'ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi." ifadesini kullandı.

INSTAGRAM AKIŞ YENİLENEMİYOR HATASI

Instagram kullanıcıları ana sayfaya erişim sorunu yaşıyor.  Kullanıcılar Instagram'a girdiklerinde ana sayfa güncelleme sorunu yaşıyor. Ana sayfayı yenilemek isteyen kullanıcılar "akış yenilemedi" cevabını alıyor.

İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor? Facebook ve Instagram neden yavaş, niye açılmıyor? - 1. Resim

FACEBOOK ÇÖKTÜ

Aynı problemin Facebook'ta da yaşanıyor. Kullanıcılar Facebook'tan otomatik olarak çıkarılırken, yeniden giriş yapılmak istendiğinde, "Beklenmeyen bir hata oluştu" cevabını alıyor. İki platformda yaşanan sorunun genel olarak Meta üzerinde olduğunu düşündürüyor.

İnternet yavaşladı mı, çöktü mü, neden çekmiyor? Facebook ve Instagram neden yavaş, niye açılmıyor? - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...