Askerlik şubesi kaçta açılıyor? 2023 askerlik şubeleri saat kaça kadar açık?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Askerlik şubesi kaçta açılıyor? 2023 askerlik şubeleri saat kaça kadar açık?

Hayatın İçinden Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Askerlik şubesi kaçta açılıyor? merak ediliyor. Askerlik şubesinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşın gündeminde askerlik şubesinin saat kaçta hizmet vermeye başladığı yer alıyor. Şubede işleri olanların araştırdığı Askerlik şubesi kaçta açılıyor? 2023 askerlik şubeleri saat kaça kadar açık? sorularının yanıtı haberimizde...

Askerlik Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı Askeralma teşkilatının en küçük birimidir. Merak edilenler arasında askerlik şubesinin ne zaman açılacağı yer aldı. Askerlik şubesinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar Askerlik şubesi kaçta açılıyor? 2023 askerlik şubeleri saat kaça kadar açık? sorularına yanıt arıyor. 

ASKERLİK ŞUBESİ SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

Askerlik şubeleri saat 08.30'da hizmet vermeye başlamaktadır. 12:00 - 13:00 aralığında öğle arasında olan askerlik şubesi 17.00'da kapanmaktadır.

ASKERLİK ŞUBESİ SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Askerlik şubeleri 17.00'da kapanıyor.

Askerlik şubesi kaçta açılıyor? 2023 askerlik şubeleri saat kaça kadar açık?

ASKERLİK ŞUBESİ ÖĞLE ARASI NE ZAMAN?

Askerlik şubesinde çalışan vatandaşlar 12:00 - 13:00 aralığında öğle tatili yapmaktadır. Bu nedenle askerlik şubesinde işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar 13.00'dan sonra hizmet alabiliyor.

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...