Türkiye'de bir ilk: Pet Fashion Show

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Türkiye'de bir ilk: Pet Fashion Show

Hayatın İçinden Haberleri  / Haber Merkezi

Pet Fashion Show, Türkiye'de ilk kez  PETZOO EURASIA’da gerçekleşecek. Sahipleriyle birlikte podyuma çıkan sevimli dostlarımız muhteşem bir defileye imza atacak.

SHOW HER GÜN GERÇEKLEŞECEK

Fuar alanında ayrıca Frizbi, İtaat Gösterisi ve Köpekle Dans gibi gösteriler de yer alacak, evcil hayvanların ne kadar yetenekli olduklarına şahit olacaksınız.

ARABA PARASINA EVCİL HAYVAN YATAĞI

Lüks ve konfor artık sadece insanlar için değil, evcil hayvanlar için de önemli bir hale geldi. Fuar alanında bulunan Petboss firması, bu trendi yakalayarak ürettiği ultra lüks evcil hayvan yataklarıyla piyasada dikkat çekiyor.

EVCİL HAYVAN TEKNOLOJİLERİ GELİŞİYOR

Teknolojinin getirdiği yenilikler, evcil hayvan sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, sevimli dostlarımızın da yaşam kalitesini artırıyor. Uzaktan Evcil Hayvan Kontrol Otomatları, bu yeniliklerin başında geliyor. Fuar alanında bu tür teknolojileri yakında görebileceksiniz.

EVCİL HAYVANLARA ÖZEL KUAFÖRLER

Evcil hayvanlar, insanların en yakın dostlarından biri olmasının ötesinde, ailelerinin bir parçası olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla onların da bakımlarının en iyi şekilde yapılması gerektiğini düşünen birçok hayvan sahibi var. Son yıllarda, bu bakım rutinlerinin içine evcil hayvanlara özel kuaförlük hizmetleri de girmiş durumda. Petzoo Eurasia fuarında, bu alandaki en yeni trendleri yakından gözlemleme fırsatınız olacak.

UZMAN EĞİTMENLERDEN ÖZEL WORKSHOPLAR

Evcil hayvan sahipliği, sadece sevimli dostlarımıza yemek vermek, onları gezdirmek ya da onlarla oyun oynamakla sınırlı değil. Hayvanlarımızın sağlık, mutluluk ve genel refahı için onlara en uygun bakımı sağlamak da oldukça önemlidir. Uzman eğitmenler tarafından verilecek workshoplar, evcil hayvan sahiplerine hayvanlarına nasıl daha iyi bakabilecekleri konusunda pratik bilgiler, ipuçları ve en yeni trendleri sunacak. Uzman eğitmenler, doğru beslenme alışkanlıkları, hangi gıdaların kaçınılması gerektiği ve evcil hayvanlar için en sağlıklı beslenme programlarını anlatacak. Aynı zamanda evcil hayvan bakımı konusunda hangi ürünlerin kullanılması gerektiği, nasıl bir temizlik rutini uygulanması gerektiği gibi konularda da eğitici bilgiler verilecek.

EVCİL HAYVAN SAHİPLERİNİN ARADIĞI HER ŞEY BU FUARDA

Kediden köpeğe, kuştan balığa kadar birçok farklı evcil hayvan türü için en güncel ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuarda evcil hayvan sahiplerinin ihtiyaç duyabileceği mama, yem, oyuncak, kuaför, kozmetik ve bakım ürünleri, sağlığı destekleyici ürünler, kedi kumu, akvaryumlar, temizlik malzemeleri, evcil hayvanlar için özel olarak tasarlanmış kıyafetler ve aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...