Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gayrimenkul zengini

Düzenleyen:
Gayrimenkul zengini

MAGAZİN Haberleri

Türkiye’nin inşaat alanında güvenli ve kaliteli olduğunu belirten Wilma Elles, gurbetçilerin de ülkelerine yatırım yapması gerektiğini söyledi

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisi ile adını duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, gayrimenkul zengini çıktı. Kazancıyla Türkiye’de gayrimenkule yatırım yaptığını belirten ünlü oyuncu “On altı daire ve bir de dükkân aldım. Yatırımlarım Türkiye’de en az ikiye katlandı çok şükür” dedi. Türk gayrimenkul sektörüne 500 milyon lira değerinde destek olan Almanya’nın Düsseldorf şehrinde dün sona eren Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda ünlü isimler de yer aldı. Fuara katılan Elles şunları söyledi: Almanya’da yaşayan bir Türk, ülkesine de yatırım yapmalı. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem bir tatil ülkesi. Kim yaşamak istemez ki. Mesela ben sürekli gayrimenkule yatırım yapıyorum; çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. Direkt kiraları alıyorum. Şimdi de bakıyorum nerede ne var diye. Türkiye’deki inşaat sektörü ve şirketler çok güvenli. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...