Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çağatay Akman’a Peru’dan ‘Bizim Hikaye’ Ödülü!

Düzenleyen:
Çağatay Akman’a Peru’dan ‘Bizim Hikaye’ Ödülü!

MAGAZİN Haberleri

Peru, Arjantin ve Şili vatandaşlarının oylarıyla belirlenen ve Güney Amerika’da geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl Peru’da düzenlenen Latina Turkish Awards’ın kazananları belli oldu.

Fox’ta yayınlanan Bizim Hikaye, geceden en çok ödülle ayrılan yapım olmayı başardı. 22 Ödülden 11 Tanesini Kazanan dizi, Yılın En İyi Dizisi seçilirken, genç şarkıcı Çağatay Akman’ın seslendirdiği, sözleri aynı zamanda şarkının prodüktörü olan Abdullah Özdoğan’a, bestesi ve aranjesi Volkan Sönmez’e ait 2645 Records imzalı ‘Bizim Hikaye’ şarkısı, Dizi Müziği kategorisinde 1. Oldu.

Dizinin başrol oyuncularından Hazal Kaya En İyi Kadın Oyuncu, Reha Özcan da Unutulmaz Karakter Oyuncusu ödüllerinin sahibi oldu. En İyi Dizi Çifti ödülünü Filiz ve Barış karakterlerine hayat veren Hazal Kaya ve Burak Deniz kazanırken dizide Rahmet karakterini canlandıran Yağız Can Konyalı en iyi yardımcı erkek oyuncu seçildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
RavZA24 Haziran 2023 17:24

Çağatay akman kaç. Yaşındasın. Ben. Ravza

Sonraki Haber Yükleniyor...