Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebekleri ‘Kurt Efe’ dünyaya geldi

Düzenleyen:
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebekleri ‘Kurt Efe’ dünyaya geldi

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu ve manken Kıvanç Tatlıtuğ’un stil danışmanı eşi Başak Dizer doğum yaptı. Çiftin bebekleri ‘Kurt Efe’ hayata merhaba dedi. Hamilelik pozları da çok konuşulan Dizer, oğlunu dünyaya getirdi. Doğuma girdiği öğrenilen Kıvanç Tatlıtuğ, bebeğine kavuştuğu anlarda gözyaşlarını tutamadı.

2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer bebeklerine kavuştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin Kurt Efe adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Doğuma giren Tatlıtuğ'un gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi.

2. Sayfa programında yer alan habere göre, sarı saçlı doğan Kurt Efe bebeğin Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediği ileri sürüldü.

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN İLK AÇIKLAMA

İlk çocuğu kucağına alan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından açıklamada bulunmayı ihmal etmedi. Tatlıtuğ açıklamasında "Kurt Efe'mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

“DİZİDEKİ İSMİ HOŞUMA GİDİYORDU”

Ünlü çift doğuma kısa bir süre kala bebeklerinin isminin ‘Kurt Efe’ olacağını açıklamıştı. Bu ay sonunda doğum yapacak olan Başak Dizer bu isme neden karar verdiklerini şu sözlerle anlatmıştı:

“Biz Kıvanç ile 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk.”

“BİRÇOK TÜRK DESTANINDA GEÇİYOR”

Kurt’un kendisine maskülen ve güçlü bir isim olarak geldiğini belirten Dizer, sözlerini şu şekilde sürdürmüştü: “Kurt tarihimiz açısından da bir sembol. Birçok Türk destanında da kurt ismi kavimlerin yol göstericisi olarak geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt; öğretici, yol gösterici, takımla hareket eden, tek eşli, aile kuran ve onu koruyan güçlü karakteri temsil ediyor.”


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...