Ece Erken'in son paylaşımı yürekleri dağladı, işte eşi için son isteği

Düzenleyen:
Ece Erken'in son paylaşımı yürekleri dağladı, işte eşi için son isteği

MAGAZİN Haberleri

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için kandil günü bir paylaşım yapan sunucu Ece Erken, eşinin katillerinin yakalanması ve hapiste kalmasını istediğini açıkladı

Beşiktaş Jimnastik Kulübünün eski yöneticilerinden olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili gerekli çalışmaları başlatan Emniyet Genel Müdürlüğü şüphelileri yakalayıp gözaltına almıştı. Ancak olayın faillerinden olan Seccad Yeşil ve Serkan Dakman henüz yakalanamadı. Ünlü sunucu Erken, bu günün  Regaip Kandili olduğunu belirterek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Ece Erken, merhum Şafak Mahmutyazıcıoğlu için en büyük isteğini açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, rahmetli eşi için en büyük isteğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Ece Erken'in son paylaşımı yürekleri dağladı, işte eşi için son isteği

EŞİMİN KANI YERDE KALMAMALI

Erken, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Bu mübarek günde en büyük isteğim, 
Seccad Yeşil ve Serkan Dakman'ın Emniyet Birimleri tarafından yakalanması ve 11 şerefsizle birlikte en ağır cezayı almaları. Tasarlayarak yaptıkları bu cinayetin cezasını çekmeliler. Eşimin kanı yerde kalmamalı." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...