Nihat Doğan'dan Ece Erken'e zehir zemberek sözler

Düzenleyen:
Nihat Doğan'dan Ece Erken'e zehir zemberek sözler

MAGAZİN Haberleri

Yorumculuk yaptığı programda Ece Erken'e zehir zemberek sözler söyleyen Nihat Doğan; "Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de." dedi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcoğlu, geçtiğimiz günlerde Yeşilköy'deki balıkçıda silahlı saldırıya uğramış ve kan kaybı nedeniyle hayatını kaybetmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlısı olduğu belirtilen şahıslar kısa sürede yankılanırken, olayın nedeni hakkında tartışmalar ise devam ediyor. Son olarak Nihat Doğan'ın Ece Erken'e yönelik sözleri magazin gündemine oturdu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası Ece Erken çeşitli açıklamalar yapmıştı. Erken'in yaptığı açıklamalar Nihat Doğan'ı rahatsız etti. Canlı yayınında isyan eden Nihat Doğan, Ece Erken'in Fatih Sipahi'yi hedef göstermesine sinirlendi.

ECE ERKEN: 65 BİN LİRAYI ŞAFAK CEBİNDEN VERİRDİ

65 bin lira tartışmalarına ilişkin konuşan Ece Erken, “İnanmıyorum. 65 bin lirayı Şafak cebinden verirdi. Öyle olmazdı" demişti.

 

Ece Erken'in açıklamalarına sinirlenen Nihat Doğan şu sözleri söyledi:

 

Nihat Doğan'dan Ece Erken'e zehir zemberek sözler

NİHAT DOĞAN: SORU İŞARETLERİ OLUŞTURUYOR

"Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu."

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...