Evlilik haberi olay olmuştu: Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ilk yan yana fotoğrafı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Evlilik haberi olay olmuştu: Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ilk yan yana fotoğrafı ortaya çıktı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü sunucu Müge Anlı, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programının canlı yayınında evleneceğini açıklamıştı. Müge Anlı’nın bu açıklaması büyük yankı uyandırmıştı. 25 Haziran Cumartesi günü nikah masasına oturan çiftin, yan yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

ATV ekranlarının sevilen sunucusu Müge Anlı, canlı yayında yaptığı özel hayat açıklamasıyla sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 49 yaşındaki Anlı, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyurmuştu.

“MUTLULUĞUM İÇİN DUA EDECEĞİNİZE EMİNİM”

Müge Anlı programında evlilik haberini açıklarken “Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermek istedim. Evlenmeye karar verdim. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim” ifadelerini kullanmıştı.

MÜGE ANLI İLE ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN BİRLİKTE İLK KARE

25 Haziran’da nikah masasına oturan çift, düğünden hiç fotoğraf paylaşmamıştı. Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun yan yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Instagram’da ‘gossippasta’ isimli hesap çiftin beraber çekilen bir karesine yer verdi. İkilinin mutlu halleri dikkat çekti.

Evlilik haberi olay olmuştu: Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ilk yan yana fotoğrafı ortaya çıktıEvlilik haberi olay olmuştu: Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ilk yan yana fotoğrafı ortaya çıktı


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...