İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili şaka yapan komedyen Özkan Çelik ölüm tehdidi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yeni komedyenlerden Özkan Çelik, stand up gösterisinde İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili şaka yaptı. Çelik’in yersiz şakası sosyal medyada tepki çekerken komedyen, kimliği belirsiz kişiler tarafından ölüm tehdidi aldığını ve hukuki süreç başlattığını duyurdu.

 

Yeni nesil komedyenlerden olan Özkan Çelik’in yersiz şakası başını ağrıttı. Tek kişilik stand up gösterisinde Çelik, İbrahim Tatlıses'in 2011'de düzenlenen silahlı saldırıda vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili bir şaka yaptı. Ardından bu şakanın vidosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Özkan Çelik'e gösterilen tepkiler sosyal medya paylaşımlarıyla kalmadı. Çelik, kimliği belirsiz kişilerden ölüm tehditleri de aldı.

“SÖZLERİ BAŞINI BELAYA SOKTU"

Sahnesine Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili espri yapan Çelik "İbrahim Tatlıses keleşle vuruldu ölmedi. Kimse şeyden bahsetmiyor: tetikçinin hayal kırıklığı. Adamı tam kafadan keleşle almışsın işini düzgün bir şekilde yapmanın gururuyla eve gidiyorsun televizyonu açıyorsun adam ölmemiş. Bu daha büyük bir dram yani" dedi. Videoyu Instagram hesabından yayınlayan komedyen ölüm tehditleri almaya başladı.

İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili şaka yapan komedyen Özkan Çelik' ölüm tehdidi - 1. Resim

DAVA AÇIYOR

Instagram hesabından bir kullanıcıdan gelen "İlk sahnende seni mermi manyağı yapacağım. İbo'nun selamı var" tehdidini ifşa eden Çelik, "Kardeşim adamı vuran yaşıyor sıra bende mi gerçekten? Ayrıca 'İbo'nun selamı var' niye yazıyorsun? Azmettiricini hemen ifşa etmiş gibi olmuş. İlk işin sanırım. Hukuki süreç başlatıyorum" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili şaka yapan komedyen Özkan Çelik' ölüm tehdidi - 2. Resim

İBRAHİM TATLISES'İN VURULMA OLAYI

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 gecesi Beyaz TV'de yayınlanan İbo Show programı çıkışında Maslak'ta uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu kafasından yaralandı. Akabinde hastaneye kaldırılan Tatlıses, 6 saat süren ameliyat sonucu yoğun bakım ünitesine alındı. Doktorlar "Sanatçının hayatî tehlikesi var ama ilk başladığımız noktaya göre daha az." Saldırıda İbrahim Tatlıses'in asistanı Damla Buket Çakıcı da yaralanmıştır. Gri Fiat Linea marka arabadan yapıldığı öğrenilen saldırı hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatılmış, 16 Mart 2011 tarihi itibarıyla araç bulunmuştur. Suikastın bir numaralı zanlısı Abdullah Uçmak yakalanmıştır.” Açıklamasını yapmıştı.

Saldırıda İbrahim Tatlıses'in asistanı Damla Buket Çakıcı da yaralanmıştı. Tatlıses'in suikasta uğraması Türkiye'de ve tüm dünyada yankı bulmuştu. Kurtarılamayacağı söylenen Tatlıses, uzun süren tedavilerin ardından vücudunun büyük bir kısmı felç geçirmiş sonrasında ise hayata tutunmuş, ayağa kalkmış ve kaldığı yerden devam etmektedir. Kafasına isabet eden kurşun nedeniyle kısmı bir felç yaşayan İbrahim Tatlıses, eski güçlü sesine kavuşamamıştı.

İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili şaka yapan komedyen Özkan Çelik' ölüm tehdidi - 3. Resim

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...