İrem Helvacıoğlu ölümden döndü: Sette koluma çay enjekte ettiler

Düzenleyen:
İrem Helvacıoğlu ölümden döndü: Sette koluma çay enjekte ettiler

MAGAZİN Haberleri

Şimdilerde ekranlarda ‘Annedir Sırrıdır Çocuk’ dizisinde başrolü üstlenen İrem Helvacıoğlu, katıldığı bir programda kan donduran itiraflarda bulundu. Bir defasında sette ölümden döndüğünü anlatan ünlü oyuncu, “Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi” dedi.

'Annenin Sırrıdır Çocuk' adlı dizide Engin Öztürk ile başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu, internette yayınlanan bir programa konuk oldu. Programda şaşırtan açıklamalar yapan Helvacıoğlu, sette nasıl ölümden döndüğünü anlattı.

“ŞİMDİ OLSA DAVA AÇARDIM”

Helvacıoğlu sette bir defasında koluna soğuk çay enjekte edildiğini ve ölümden döndüğünü söyledi. Bunun üzerine, “Sonra oyunculuğa neden devam ettin, ne kadar saçma bir sektör demedin mi” sorusuna şöyle cevap verdi:

“Demedim ama o dizide neden devam ettim, bilmiyorum. Yaşım küçüktü, idrak edemedim. Şimdi olsa dava açardım da o zaman buna kafam yetmedi.”

 “GENLER ANNEMDEN GELİYOR”

Programda “En güzel saç ödülü” aldığının hatırlatılması üzerine güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, “Aldığımı öğrendiğimde hoşuma gitti tabii. Anneme teşekkür ettim, genler ondan geliyor” dedi. 

İrem Helvacıoğlu ölümden döndü: Sette koluma çay enjekte ettilerİrem Helvacıoğlu; Sen Anlat Karadeniz, Güneşin Kızları, Muhteşem Yüzyıl gibi başarılı dizilerde rol aldı.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...