Kayahan'ın kızı Beste Açar'a haciz şoku! Evinde ne var ne yok haczedildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayahan'ın kızı Beste Açar'a haciz şoku! Evinde ne var ne yok haczedildi

MAGAZİN Haberleri

Kayahan’ın kızı Beste Açar son zamanlardaki açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Beste Açar bu sefer haciz şokuyla gündeme geldi. Açar’a eşi evren Bölek’in kira borçları nedeniyle haciz geldi. Ünlü ismin evinde ne var ne yok haczedildi.

Kayahan'ın kızı Beste Açar, sanatçının vefatından sonra İpek Açar ile sık sık miras sorunları nedeniyle gündeme gelirken yaptığı açıklamalarda gündemden düşmedi. Açar şimdi de haciz haberleriyle gündeme geldi. Evren Bölek ile evli olan Beste Açar'ın evine eşinin kira borçları sebebiyle haciz işlemi başlatıldı. 

KİRA BORÇLARI NEDENİYLE İŞLEM BAŞLATILDI

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Açar'ın eşi Bölek'in kira borçları nedeniyle icra takibi başlatıldı. Bölek'in ısrarla borcunu ödememesi üzerine önceki gün Açar'ın evinde haciz işlemi gerçekleştirildi.

Kayahan'ın kızı Beste Açar'a haciz şoku! Evinde ne var ne yok haczedildi

Haciz mahallinde bulunan Evren Bölek'in borcunu ödemeyeceğini dile getirip "Gerekli işlemleri yapabilirsiniz" dediği iddia edildi.

Açar'ın evinde bulunan koşu bandı, televizyon, diz üstü bilgisayar ve buzdolabı haczedilerek alacaklı vekili tarafından muhafaza altına alındığı belirtildi.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...