Magazin - Magazin
26 dakika önce

Kuruluş Osman setindeki Bizans askerinin namaz görüntüleri gündem oldu! Görenler yorum üstüne yorum yaptı

ATV ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in rol aldığı Kuruluş Osman dizisinin setinde, bir kişinin üzerindeki Bizans kıyafetiyle namaz kıldığı anlar dikkat çekti. Görüntüler kısa sürede viral olurken, sosyal medyanın gündemine de oturdu.
 - Oğlu olduğu ortaya çıktı! 5 yaşındayken terk etmiş
2 saat 22 dakika önce

Kimse bilmiyordu! Şarkıcı Zeliha Sunal’ın oğlu olduğu ortaya çıktı: 5 yaşındayken terk etmiş

Türk pop müziği şarkıcısı Zeliha Sunal hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının oğlunu 5 yaşındayken terk ettiği ve bir daha hiç görmediği öne sürüldü. Konuyla ilgili ünlü isimden henüz bir açıklama gelmedi.
 - Milyoner'de skandal dolandırıcılık hikayesi hayrete düşürdü
3 saat 2 dakika önce

Kim Milyoner Olmak İster’de skandal dolandırıcılık hikayesi! Hilesini öğrenen ‘yok artık’ diyor

İngiltere’deki Kim Milyoner Olmak İster programına 2001 yılında katılan Binbaşı Charles Ingram, dolandırıcılık yöntemiyle hayrete düşürdü. 1 milyon siterlinlik büyük ödülü alan Ingram’ın eşinin öksürüklerine göre yarışmayı kazandığı ortaya çıktı. Skandal patlak verince polis devreye girdi. Kasetler tek tek incelendi ve yapım şirketi dava açtı.
 - Arka Sokaklar’ın yıldızı siyaseti bıraktı! İşte yeni işi...
5 saat 11 dakika önce

Arka Sokaklar’ın yıldızı Filiz Taçbaş siyasete atılmıştı: Kariyeri istediği gibi gitmedi, kendine yeni rota çizdi

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’da bir dönem ‘Ayla’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Filiz Taçbaş siyasete atılmıştı. 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Foça Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Taçbaş, seçimlerde beklediğini alamadı. Siyaseti bırakan ünlü isim kendine bambaşka bir yol haritası çizdi.
 - ‘Seyirciye kızıp sahneyi terk etti’ iddiasına ateş püskürdü
6 saat 26 dakika önce

Cem Yılmaz ‘Seyirciye kızıp sahneyi terk etti’ iddiasına kızdı: Dün mü başladık bu işe!

Komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisinde tatsız anlar yaşandığı, seyircilerin taşkınlık çıkarınca Yılmaz’ın sahneyi terk ettiği öne sürüldü. Son sahnesinde olay çıktığı yönündeki haberler sonrası ünlü isimden açıklama gecikmedi. Sosyal medyadan sessizliğini bozan Yılmaz, “2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi, ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim” dedi.
 - Bebek göründü! Ünlü çift anne baba oluyor
7 saat 9 dakika önce

Hailey Bieber hamile! Justin Bieber baba oluyor… Gözyaşlarının sebebi ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla müjdeli haberi verdi. 6 yıl önce evlenen çift, anne baba olacaklarını yayınladıkları fotoğraflarla duyurdu.
 - Eurovision’da Sertab rüzgarı! Performansıyla damga vurdu
7 saat 37 dakika önce

Eurovision’da Sertab Erener rüzgarı! 21 yıl sonra yeniden sahne aldı, performansıyla damga vurdu

2003 yılında ülkemizi başarıyla temsil eden Sertab Erener, Eurovision’da 21 yıl sonra sahneye çıktı. Ünlü şarkıcı 2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nda yarı final öncesi Türkiye’ye birincilik getiren ‘Everyway That I Can’ şarkısını yeniden söyledi. Erener’in performansı tüyleri diken diken ederken, sosyal medyada da alkış topladı.
 - Cem Yılmaz seyirciye kızıp sahneyi terk etti
20 saat 34 dakika önce

Son gösterisinde ortalık karıştı! Cem Yılmaz seyirciye kızıp sahneyi terk etti

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın son gösterisinde ortalık fena karıştı! İki seyircinin taşkınlık çıkarması sonucu çok sinirlenen Cem Yılmaz, sahneyi terk etti.
 - 32 defa bıçak altına yattı! Yeni hedefi doktorunu şaşırttı
23 saat 45 dakika önce

Dünyanın en büyük dudaklı kadını yeni hedefi için hareketi geçti! İsteğiyle doktoruna bile ‘pes’ dedirtti

Bulgaristan’da yaşayan ve dünyanın en büyük dudaklarına sahip kadını olarak bilinen Andrea Ivanova, bu haline kavuşmak için birçok kez operasyon geçirdi. Sosyal medyada çektiği videolarla da tanınan 25 yaşındaki fenomen yeni bir rekor denemesi amacıyla harekete geçti. Dünyanın en uzun çenesine sahip olmak için operasyon yaptırmak istediğini belirten genç kadına doktoru bu estetiğin ölümcül olabileceği konusunda uyarı yaptı.
 - Uyuşturucudan gözaltına alınmıştı! Kalben'den ilk açıklama
09 Mayıs 2024 - 16:16

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'den ilk açıklama

İstanbul'da düzenlenen operasyonda evinde uyuşturucu bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şarkıcı Kalben Sağdıç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ünlü şarkıcı ilk açıklamasında, "Kamuoyunu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, çok daha iyi olacağım." dedi.
 - 10 kilo birden verdi! Zayıflama sırrını paylaştı
09 Mayıs 2024 - 15:43

Demet Akalın 10 kilo birden verdi! Zayıflamasının sırrını ilk kez paylaştı

Çıkardığı şarkılarla adından söz ettiren şimdilerde ise Jess Molho ile ‘Gel Konuşalım’ adlı programı sunan Demet Akalın, zayıflığıyla dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyla ilgili ‘Mide ameliyatı oldu’ iddiaları ortaya atıldı. 10 kilo veren Akalın, bu iddiaları yalanlayarak zayıflamasının sırrını paylaştı.
 - Sürpriz transfer! Efsane karaktere hayat verecek
09 Mayıs 2024 - 14:18

Arka Sokaklar’a sürpriz transfer! Efsane karaktere hayat verecek

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’a bomba bir isim katıldı. Diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar’ın ardından ‘Tevfik Moralı’ karakteriyle Ferit Aktuğ dahil oldu.
 - Kolpaçino'nun yıldızı iğne ipliğe döndü! Gören hayret ediyor
09 Mayıs 2024 - 13:28

Kolpaçino'nun yıldızı Serkan Şengül iğne ipliğe döndü! Gören hayret ediyor

Komedi film serisi Kolpaçino’da galerici Şahin karakterini üstlenen Serkan Şengül, değişimiyle gündeme geldi. 65 kilo veren ünlü oyuncu zayıf haliyle herkesi şaşırttı.
Magazin - Magazin
09 Mayıs 2024 - 11:27

Ayrıldılar! Cem Yılmaz, Necla Karahalil'i tek kalemde sildi

Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Cem Yılmaz, birkaç ay önce gönlünü kaptırdığı Necla Karahalil ile yollarını ayırdı. Yılmaz, Karahalil’i sosyal medya hesabı Instagram’da takipten çıktı.
 - Şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı
09 Mayıs 2024 - 10:45

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben serbest bırakıldı

Dün yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben, adliyeye sevk edilmişti. Emniyetteki ifadesinde "İçiciyim ben satmıyorum" diyen şarkıcı, yurtdışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 - 4 yıllık evlilik bitti! Sessiz sedasız boşandılar
09 Mayıs 2024 - 09:30

4 yıllık evlilik bitti! Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir sessiz sedasız boşandı

Kurtlar Vadisi, Söz, Ramo, Ateş Kuşları gibi dizilerde rol alan görkem Sevindik, 4 yıl önce basketbol oyuncusu Kübra Siyahdemir ile gizlice evlenmişti. Bir erkek çocukları bulunan çiftin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.
 - Survivor'da kıran kırana mücadele! Elenen isim belli oldu
09 Mayıs 2024 - 09:04

Survivor All Star’da kıran kırana mücadele! Elenen isim belli oldu

Survivor All Star’da dün akşam eleme adayları Yunus Emre Özden, Batuhan Karacakaya, Sercan Yıldırım ve Furkan Kızılay arasında heyecanlı düellolar yaşandı. Gecenin sonunda elenen yarışmacı belli oldu.
 - Kocasını banyoda ölü bulmuştu! Erçetin'den bomba itiraf
08 Mayıs 2024 - 19:22

Eşi banyoda ölü bulunmuştu! Yeşim Erçetin'den intihar itirafı

Boşanma aşamasındaki kocasını banyoda ölü bulduğunu söyleyen şarkısı Yeşim Erçetin'den itiraf geldi. İlk açıklamasında eşinin banyoda düştüğünü söyleyen Erçetin, "Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum" dedi.
Magazin - Magazin
08 Mayıs 2024 - 15:43

Doktordan Türkan Şoray'a uyarı üstüne uyarı: Bahçede bile yürüme

Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray yakalandığı ileri derece zatürre hastalığı nedeniyle zor günler yaşıyor. Usta sanatçının iki hafta boyunca evden çıkması yasaklandı.
 - İşte Kalben'in ilk ifadesi!
08 Mayıs 2024 - 12:51

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben'in ifadesi ortaya çıktı

Şarkıcı ve müzisyen Kalben Sağdıç’ın, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Şarkıcı savcılıktaki ifadesinin ardından yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Kalben ifadesinde, "İçiciyim ben, satmıyorum" dedi.
 - Eurovision başlıyor! İsrail protestosu damga vuracak
07 Mayıs 2024 - 18:08

Eurovision Şarkı Yarışması İsveç'te başlıyor! Sertap Erener sahne alacak, İsrail protesto edilecek

2024 Eurovision Şarkı Yarışması kapsamında yarı final bugün, final ise 11 Mayıs'ta İsveç'te gerçekleştirilecek. 2003 yılında Eurovision'da Türkiye'ye birincilik getiren Sertab Erener, yıllar sonra yeniden Eurovision'da sahne alacak. Öte yandan İsrail'in Gazze katliamı da etkinlikte protesto edilecek.
Sona Git