Sevenlerini korkutmuştu! Necati Şaşmaz'dan ameliyat sonrası ilk paylaşım: Dilekleriniz kabul oldu...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sevenlerini korkutmuştu! Necati Şaşmaz'dan ameliyat sonrası ilk paylaşım: Dilekleriniz kabul oldu...

MAGAZİN Haberleri

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, anjiyo oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şaşmaz, ""Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler, geçmiş oldu. İşimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasında yer alan ve dizinin yakaladığı başarının ardından filmleri de çekilen Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran oyuncu Necati Şaşmaz, sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Dün sabah saatlerinde çıkan haberlerde, 50 yaşındaki Şaşmaz'ın hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu belirtilmişti. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri ile bilinen sanatçı ve yazar Onur Akay, Şaşmaz'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunmuştu.

"YOĞUN BAKIMDA DEĞİL"

Akay, “Necati Şaşmaz yoğun bakımda değil. Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikâyetlere Çarşamba günü hastaneye başvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük değildi ve kısa sürede taburcu oldu" ifadelerini kullandı.

Sevenlerini korkutmuştu! Necati Şaşmaz'dan ameliyat sonrası ilk paylaşım: Dilekleriniz kabul oldu...

ŞAŞMAZ: İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ

Tedavisinin ardından taburcu olan Şaşmaz, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Şaşmaz, Instagram’da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler, geçmiş oldu. İşimizin başındayız."

TAKİPÇİLERİNDEN MESAJ YAĞDI

Şaşmaz'ın gönderisi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu, takipçileri 'geçmiş olsun' mesajlarını yineledi. Takipçilerin paylaştığı bazı mesajlar şöyle:

"Şaşmaz işinin başında, hastalığın durumu ağır"

"Geçmiş olsun ustacım"

"Allah beterinden korusun Polat"

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...