Şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor: Yeni projesi yolda

Düzenleyen:
Şovmen Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor: Yeni projesi yolda

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Erbil yeni projesi hakkında detayları paylaştı.

Mehmet Ali Erbil, önceki gün iftar için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden Erbil sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek bir itirafta bulundu.

YOUTUBER OLUYOR

Ünlü şovmen yeni bir proje hazırlığında olduğunu belirtti. Bir Youtube kanalı açmayı düşündüğünü belirten Erbil, "Z kuşağına ulaşmak için bu projeyi gerçekleştireceğim. Konuklu olacak, her hafta bir konuk ile söyleşi yapacağız" şeklinde konuştu.

ÜNLÜ ŞOVMEN’DEN ÇARKIFELEK İTİRAFI

Mehmet Ali Erbil, ekranların bir dönem sevilen programı olan Çarkıfelek ile ilgili bir itirafta bulundu. Gazetecilerin "Çarkıfelek'i özlüyor musunuz?" sorusuna Erbil, "Evet ben de çok özlüyorum. İnsanlar oruçlarını açtıktan sonra Çarkıfelek'i izlemek için ekran başına geçerdi. Bir klasikti. Şimdi her şey değişti. İzleyiciler, televizyon programları değişti, her şey farklı oldu" diye cevap verdi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...