Ufuk Özkan’dan ‘organ nakli’ açıklaması geldi! Ufuk Özkan ne dedi?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ufuk Özkan’dan ‘organ nakli’ açıklaması geldi! Ufuk Özkan ne dedi?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ın 3.derecede siroza yakalandığı iddia edilmişti. Özkan’ın sevenleri ve yakınları Ufuk Özkan’dan gelecek haberi bekliyordu. Oyuncu Ufuk Özkan sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ufuk Özkan ne dedi? İşte, Ufuk Özkan’dan ‘organ nakli’ açıklaması…

Oyuncu Ufuk Özkan hakkında sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan'ın 3’üncü derece siroza yakalandığı iddia edilmişti. Ufuk Özkan yeni rolü için 5-6 kilo vermeyi amaçlarken 17 kilo vermişti ve sağlık sorunları nedeniyle gündeme gelmişti. Siroz iddialardan sonra gözler Ufuk Özkan ve yakınlarından gelecek açıklamalara çevrilmişti. Ufuk Özkan yaşadığı sağlık sorunları ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yaptığı açıklamadan sonra Özkan’ın sevenleri arama motorlarında “Ufuk Özkan ne dedi?” sorusunu araştırmaya başladılar. İşte Ufuk Özkan’ın ‘organ nakli’ açıklamasının detayları…

Ufuk Özkan’dan ‘organ nakli’ açıklaması geldi! Ufuk Özkan ne dedi?

UFUK ÖZKAN HASTALIĞI HAKKINDA NE DEDİ?

Ufuk Özkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabiiki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böye bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız." İfadelerini kullandı.

Ufuk Özkan’dan ‘organ nakli’ açıklaması geldi! Ufuk Özkan ne dedi?

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

11 Nisan 1975 tarihinde Almanya’nın Mannheim şehrinde doğdu. Ailesi Ufuk Özkan 12 yaşındayken Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Türkçeyi iyi konuşamadığı için 8.sınıf yerine 5.sınıftan öğretim hayatına başladı. Samsun Belediye Ortaokulu’dan mezun oldu. Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yaptı. 2003 yılında BKM’nin yapımı olan “Ölümsüz Aşk” dizisinde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nda yer aldı. Geniş Aile dizisinde oynadığı “Cevahir” karakteri ile ün kazandı. Birçok dizi ve filmde rol aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...