UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

MAGAZİN Haberleri

“Geniş Aile” dizisi ile akıllarda yer edinen Ufuk Özkan canlandıracağı rol için 5-6 kilo vermek isterken bir anda 17 kilo verdi. Yanlış diyet sebebiyle bağışıklık sisteminin çöktüğü söylenen Özkan hastalığı ile ilgili açıklama yaptı ve son halini paylaştı. İşte Ufuk Özkan’ın son hali ve sağlık durumu hakkında detaylar…

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan sağlık sorunlarından dolayı son zamanlarda en çok merak edilen isimlerin başında geliyor. Ufuk Özkan canlandıracağı rol için diyete girmiş ve 5-6 kilo vermeyi hedeflemişti fakat 17 kilo birden vermişti. Verdiği kilolardan dolayı Özkan’ın yanlış diyet uyguladığı ve bağışıklık sistemi çöktüğü söylenilmişti. Ufuk Özkan sağlık durumu ile ilgili sosyal medyada açıklama yaptı ve son halini sevenleri ile paylaştı. İşte, Ufuk Özkan’ın sağlık durumu ve son hali…

UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

UFUK ÖZKAN’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ufuk Özkan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada “Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bi açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında, kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bir niyetim yok, en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve sevgilerimle, Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz). İyi ki varsınız.” İfadelerini kullandı.

UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

UFUK ÖZKAN’IN HASTALIĞI NE?

CNN Türk’de yer alan habere göre: Karaciğeriyle ilgili ciddi sorunlar yaşayan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, doktor kontrollerinin ardından 3’üncü derece siroza yakalandığını öğrendi. Doktorların 9 ila 12 ay ömür verdiği oyuncunun acilen organ nakli olması gerektiği ve bunun için sıraya girdiği öğrenildi. En kısa sürede organ nakli olmaması durumunda zorlu bir süreçten geçecek.

UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ

Ufuk Özkan instagram sayfası üzerinden son halini paylaştı. Yaptığı paylaşımda “Şu an 2’nci evre sirozum. Yarın sağlığımla ilgili tetkikler ve tahlillerden sonra gidişat ile ilgili buralardan bilgi paylaşacağım. Son halim bu şekildedir, yazan arayan herkesle paylaşmak istedim. Merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmayacağım. İyi ki varsınız…" notunu bıraktı.

UFUK ÖZKAN’IN SON HALİ | Ufuk Özkan’ın hastalığı ne, sağlık durumu nasıl?

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

11 Nisan 1975 tarihinde Almanya’nın Mannheim şehrinde doğdu. Ailesi Ufuk Özkan 12 yaşındayken Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Türkçeyi iyi konuşamadığı için 8.sınıf yerine 5.sınıftan öğretim hayatına başladı. Samsun Belediye Ortaokulu’dan mezun oldu. Samsun Belediye Konservatuvarı ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda oyuncu olarak çalıştı. Tiyatro Kılçık ile 3 yıl kabare tiyatrosu yaptı. 2003 yılında BKM’nin yapımı olan “Ölümsüz Aşk” dizisinde yer aldı. Asuman Dabak Tiyatrosu’nda yer aldı. Geniş Aile dizisinde oynadığı “Cevahir” karakteri ile ün kazandı. Birçok dizi ve filmde rol aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...