Ünlü şarkıcı evlendi, 55 saat evli kaldığı eski eşi düğünü bastı

Düzenleyen:
Ünlü şarkıcı evlendi, 55 saat evli kaldığı eski eşi düğünü bastı

MAGAZİN Haberleri

Grammy Ödüllü Amerikalı şarkıcı Britney Spears, en mutlu gününde hayatının şokunu yaşadı. 2004 yılında sadece 55 saat evli kaldığı eski eşi ünlü şarkıcının düğününü bastı ve evliliği engelleme girişiminde bulunarak olay çıkardı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, model ve oyuncu nişanlısı Sam Asghari ile dün Los Angeles'te dünya evine girdi. Ünlü şarkıcının evleneceği yere, yalnızca 55 saat evli kaldığı eski eşi Jason Alexander girmeye çalıştı. Düğüne engel olmaya çalışan Alexander, o anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

"O BENİM TEK EŞİM"

Töreni bozmak için yapmadığını bırakmayan Jason Alexander “O benim eşim, tek eşim” diye bağırdı. Düğüne girilmesine engel olunan adam polisin girişimiyle gözaltına alındı.

Ünlü şarkıcı evlendi, 55 saat evli kaldığı eski eşi düğünü bastı

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası ünlü şarkıcının avukatı açıklama yaptı. USA TODAY’e konuşan Mathew Rosengart, Jason Alexander’ın elleri kelepçeli olarak gözaltına alındığını söyledi.

Avukat açıklamasında “İğrenç davranışı nedeniyle tutuklandı. Olması gerektiği gibi, yasaların en kapsamlı şekilde yargılanmasını sağlamak için kolluk kuvvetleriyle yakın çalışmayı dört gözle bekliyorum. Neyse ki Britney güvende” dedi.


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...