Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Huzurumuzu bozdurmayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Huzurumuzu bozdurmayız

POLİTİKA Haberleri

Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırının ardından hükûmetten kınama mesajları, CHP’den itham açıklamaları geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın soruşturulduğunu, kimsenin Türkiye’nin huzur iklimine zarar vermesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

O KİŞİNİN İLİŞİĞİ KESİLDİ
Kılıçdaroğlu’na yumruk atan saldırganın AK Parti üyesi olduğu duyuran AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün’ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur” açıklamasını yaptı.

CHP’DEN SUÇLAMA
Bu arada CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, saldırının araştırılması için de Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için teklif vereceklerini duyurdu. Şehit cenazesine katılan protokolü ihtam eden CHP’li Özkoç, “Şehidimizi uğurlamak için yola çıktıklarında yanlarında bulunan protokol birden onların yanından ayrılıverdi. Birkaç dakika sonra saldırı başladı. Bu öldürmek amacıyla yapılan bir saldırıydı” dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise Twitter mesajında şehit yakınlarına yönelik ağır ifadeler kullandı: “Genel Başkanımıza saldırarak linç girişiminde bulunanlar bu ülkenin milli birliğine saldıran soysuz teröristleridir... Bu soysuz çetenin bölücü teröristlerle amaç birliği vardır... Bu soysuz çeteyi lanetliyorum... Bu güzel memleketi bu soysuz çeteye teslim etmeyeceğiz...”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...