AK Parti'den 11 parti liderine Türkiye Yüzyılı daveti! CHP, İYİ Parti var, DEVA, Gelecek ve HDP yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Parti'den 11 parti liderine Türkiye Yüzyılı daveti! CHP, İYİ Parti var, DEVA, Gelecek ve HDP yok

POLİTİKA Haberleri

Ak Parti, 28 Ekim Cuma günü yapacağı "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına 11 parti liderine davet gönderdi. 6'lı masadan 4 partiye davet verilirken kalan ikisine davet gitmedi. Toplantıya yeni kurulan Deva, Gelecek, Memleket ve HDP davet edilmedi.

21 yıllık geçmişe sahip AK Parti, 28 Ekim'de “Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısı için görkemli bir lansman düzenleyecek. AK Parti toplantıya 11 parti liderini davet ederken, birkaç parti davet dışında kaldı. 

CHP VE İYİ PARTİ'YE DAVET VAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin vizyon belgesini açıklayacağı programda “Türkiye yüzyılı” vurgusu yapılacak. "Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İYİ Parti genel başkanları davet edildi.

ÇOK SAYIDA STK, DERNEK VE VAKIF DAVETLİ

Programa ayrıca sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri, STK temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, Romanlar, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, bazı muhalif gazeteciler ile sosyal medya fenomenlerinin de davet edildiği duyurulmuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEK KONUŞMACI OLACAK

Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek konuşmacı olacak.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNA LOGO TASARLANDI

Türkiye Yüzyılı vizyon yaklaşımının logo çalışması Cumhurbaşkanlığı forsundaki görsel form ve anlamsal çerçeveden esinlenerek oluşturuldu.

16 YILDIZ TÜRK TARİHİNDEKİ DEVLETLERİ SEMBOLİZE EDİYOR

Logodaki 16 yıldız, kadim Türk tarihinin asli unsurlarını sembolleştirirken Türk bayrağının tamamlayıcısı tek yıldızın ise ortak mirası temsil ettiği belirtildi.

CUMHURİYETİN HER BİR YILINI SİMGELEYEN 100 GÜNEŞ

Türkiye Yüzyılı vizyonunun küresel karakteri logonun dairesel konturu ile vurgulanırken, hilal etrafından yayılan 100 güneş ışınının her birinin Cumhuriyetin her bir yılını simgelediği kaydedildi.

AK Parti'den 11 parti liderine Türkiye Yüzyılı daveti! CHP, İYİ Parti var, DEVA, Gelecek ve HDP yok

Türkiye Yüzyılı vizyonunun logosu..

Dairesel form ve altın efektli özel renkle ise dünyada Türkiye Yüzyılı'nın bir güneş gibi doğduğu ilişkisinin kurulduğu bildirildi.

Özgün olarak geliştirilen yazı karakteri Türkiye Yüzyılı iddiasını ve arkasındaki gücü temsil edecek kararlılığı hissettirirken, bu tipografik anatomiyle logonun her mecrada iletişim ve etkileşim gücünün korunmasının sağlanacağı vurgulandı.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...