Enginyurt, 'Ben Cemal geliyorum' deyip, adaylık mesajı verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Enginyurt, 'Ben Cemal geliyorum' deyip, adaylık mesajı verdi

Politika Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere sayılı günler kala partiler bir bir adaylarını açıklarken, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Meclis'e CHP sıralarından giren Enginyurt, Kılıçdaroğlu'nun sözleriyle adaylık göndermesinde bulundu.

Yerel seçimlere az bir süre kala, partiler adayl açıklamalarını hızlandırırken Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan ilginç bir çıkışı geldi.

"BEN CEMAL GELİYORUM"

CHP'nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullandığı 'Ben Kemal, geliyorum' paylaşımına atıfta bulunan Enginyurt, "Ortalık çok karışacak gibi. Ben Cemal geliyorum" ifadelerini kullandığı bir mesaj yayınladı.

Enginyurt’un adaylık açıklamasında İstanbul ihtimali üzerinde durulurken, Ordu'dan da aday olabileceği iddia edildi.

"ORDU'DA ADAY OLURSAM KAZANIRIM"

Enginyurt, yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

“Ordu’dan seçime girersem kazanırım. CHP’li üst düzey yöneticilerle konuştum. Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal’la ‘konuşun’ diye. İşte konuştukları Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile durum ne halde geldi” diyen Enginyurt, “29’unda Genel İdare Kurulu var. Orada karar vereceğiz, İstanbul vekili olarak İstanbul da olabilir, Ordu da olabilir. Ordu’da biri eki başkan ama partiden atılmış Enver Yılmaz diğeri mevcut başkan Hilmi Güler iki Ak Partili aday. Ben bunları yenebilirim”

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...