Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı paylaşımı: Zirveye çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacağı Türkiye Yüzyılı vizyonu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında "Biz siyaseti ülkemiz için eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesini tanıtacak. Ankara'da saat 16:00'da başlaması gereken tanıtıma kısa süre kalırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuya dair dikkat çeken bir paylaşım geldi. Erdoğan paylaşımında "İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız." mesajı verdi.
ERDOĞAN'DAN TWITTER'DA TÜRKİYE YÜZYILI PAYLAŞIMI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada AK Parti'nin 'Türkiye Yüzyıl Vizyonu' ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
"SİYASETİ MİLLETİMİZE ESER ÜRETMEK İÇİN YAPIYORUZ"
AK Parti hükümetleri döneminde hayata geçirilen ve yapımı devam eden eserlerin yer aldığı kısa bir video paylaşan Erdoğan, ''Biz siyaseti ülkemiz için eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız'' notunu düştü.
ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tarafından çok sayıda beğeni ve yorum geldi.
11 PARTİYE DAVET
"Türkiye Yüzyılı" tanıtım toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Hür Dava Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi ve İYİ Parti genel başkanları davet edildi.
ÇOK SAYIDA STK, DERNEK VE VAKIF DAVETLİ
Programa ayrıca sporcular, sanatçılar, cemaat vakıfları, Alevi dernekleri, STK temsilcileri, sanayici ve iş adamları, sanatçılar, çevreci genç ve kadınlar, şehit ve gazi yakınları, engelliler, Romanlar, siyasi parti temsilcileri, yabancı misyon temsilcileri, akademisyenler, bazı muhalif gazeteciler ile sosyal medya fenomenlerinin de davet edildiği duyurulmuştu.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEK KONUŞMACI
Toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tek konuşmacı olacak.
TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUNA LOGO TASARLANDI
Türkiye Yüzyılı vizyon yaklaşımının logo çalışması Cumhurbaşkanlığı forsundaki görsel form ve anlamsal çerçeveden esinlenerek oluşturuldu.
16 YILDIZ TÜRK TARİHİNDEKİ DEVLETLERİ SEMBOLİZE EDİYOR
Logodaki 16 yıldız, kadim Türk tarihinin asli unsurlarını sembolleştirirken Türk bayrağının tamamlayıcısı tek yıldızın ise ortak mirası temsil ettiği belirtildi.
CUMHURİYETİN HER BİR YILINI SİMGELEYEN 100 GÜNEŞ
Türkiye Yüzyılı vizyonunun küresel karakteri logonun dairesel konturu ile vurgulanırken, hilal etrafından yayılan 100 güneş ışınının her birinin Cumhuriyetin her bir yılını simgelediği kaydedildi.
Türkiye Yüzyılı Vizyonu'nun logosu..
Dairesel form ve altın efektli özel renkle ise dünyada Türkiye Yüzyılı'nın bir güneş gibi doğduğu ilişkisinin kurulduğu bildirildi.
Özgün olarak geliştirilen yazı karakteri Türkiye Yüzyılı iddiasını ve arkasındaki gücü temsil edecek kararlılığı hissettirirken, bu tipografik anatomiyle logonun her mecrada iletişim ve etkileşim gücünün korunmasının sağlanacağı vurgulandı.