BBP Genel Başkanı Destici: Tüm dinler LGBT’ye karşı

- Güncelleme:
BBP Genel Başkanı Destici: Tüm dinler LGBT’ye karşı

Politika Haberleri

Meclise gelecek anayasa teklifiyle aile birtakım sapkın düşüncelerden korunacak. LGBT sadece İslamiyet’te değil, Hristiyanlıkta, Yahudilikte, Budizm’de, Şintoizm’de de gayriahlaki.

EMRAH ÖZCAN'IN HABERİ

TBMM’de gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, siyasi partilere yapılan hazine yardımının kaldırılması gerektiğini söyledi. BBP lideri Destici özetle şunları söyledi:

  • Seçime 25 parti giriyor ama sadece 5 partiye yardım veriliyor. Bu hakça değil. PKK’nın siyasi şubesi HDP’ye yapılan yardımlar da canımı acıtıyor. HDP’nin kapatılma davası da sürüyor. Anayasa işletilirse bize göre yüzde yüz kapanır. Kapatılırsa devletin 600 milyonu PKK’ya gider. HDP’nin payına düşen paraya, dava sonuçlanana kadar tedbir konulmalı. Bu konuda gerekirse yasa teklifi de vereceğiz.

 

  • Altılı masada cepheler güç devşirme yarışındalar. Önümüzdeki süreçte hem cumhurbaşkanlığı hem milletvekili seçimleri için ayrı blokların oluştuğunu, altılı masanın parçalandığını görebiliriz. Tek aday etrafında anlaşma ihtimalleri zayıfladı. En az iki cumhurbaşkanı adayı, en az üç milletvekili grubu görebiliriz.

 

  • Cumhur İttifakı’nın oy oranı yüzde 47-48’lere gelmiş durumda. Seçime kadar rahatlıkla yüzde 50’nin üstüne çıkacağız. TOGG, Karadeniz gazının kullanımı, sözleşmeliye ve taşerona kadro, EYT düzenlemesi vb. büyük etki edecek.

 

  • Meclis’e bu hafta gelecek yeni anayasa teklifinde ailenin bir takım sapkın düşüncelerden korunmasına yönelik adımlar atılacak. Bizim inancımıza, kültürümüze ters olan düşünce ve hayat tarzlarından ailenin korunmasına yönelik olacak. LGBT, sadece Müslüman- Türk kültüründe değil, Hristiyanlıkta, Yahudilikte, Budizm’de, Şintoizm’de, Konfüçyüs’ün ahlaki öğretilerinde de gayriahlaki. Hepsi LGBT yaşam tarzlarının topluma zarar verdiğini söylüyor. Hiçbir dinde LGBT destekçiliği bulamazsınız.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...