İstanbul'da operasyon! Gözaltına alınanlar arasında bir de parti genel başkanı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

POLİTİKA Haberleri

İstanbul'da bir siteye tehditle yerleşen, ikiz satış yaparak insanları mağdur eden, bazı vatandaşları silah zoruyla evinden çıkaran suç örgütüne yönelik ikinci bir operasyon gerçekleştirildi. 22 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bir de parti genel başkanı var.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; İstanbul'da suç örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta bir inşaat projesinde yer alan siteye baskı ve tehditle yerleşen, ikamet eden kişileri silah zoru ile çıkaran ve yaralayan suç örgütü üyelerinin yakalanmasına yönelik 7 Nisan'da yapılan operasyonun ardından çalışmalarına devam etti.

İstanbul'da operasyon! Gözaltına alınanlar arasında bir de parti genel başkanı var

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Emniyet, suç örgütüyle bağlantılı olduğu belirlenen 24 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

ARALARINDA PARTİ GENEL BAŞKANI DA VAR

Operasyonda, aralarında Adaletin Aydınlığı Partisi Genel Başkanı Altuğ Ergüzel'in de bulunduğu 22 şüpheli yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 2 ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca ile 27 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri için emniyette götürüldü.

Firari durumdaki 2 kişinin yakalanması için operasyonların ise devam ettiği belirtildi.

İstanbul'da operasyon! Gözaltına alınanlar arasında bir de parti genel başkanı var

NE OLMUŞTU?

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'taki bir siteye baskı ve tehditle yerleşen suç örgütü üyelerinin sitedeki bazı daireler için sahte ve ikiz satış yaparak mağdur ettiği vatandaşları darbedip siteden çıkardıklarını, çeteden şikayetçi olanları tehdit ettiklerini belirlemişti.

Ekipler, İstanbul, Diyarbakır, Ankara, Elazığ, Antalya, Muş ve İzmir'de 7 Nisan'da düzenledikleri operasyonda 55 şüpheliyi yakalamıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 21'i tutuklanırken, 34'ü ise adli kontrol şartıyla bırakılmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı,İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...