Kılıçdaroğlu'nun 'İkinci Yüzyıl' sunumuna AK Partili Hamza Dağ'dan ilk tepki: Yine dağ fare doğurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'nun  'İkinci Yüzyıl' sunumuna AK Partili Hamza Dağ'dan ilk tepki: Yine dağ fare doğurdu

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı vizyon belgesi ile ilgili konuştu. Dağ konuya ilişkin, "CHP ile özdeşleşen bir şey oldu ve yine dağ fare doğurdu. Elbette şaşırmadık." dedi.

'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında partililerle bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin vizyon belgesini kamuoyu ile paylaştı. Toplantının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak değerlendirmelerini paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Neler yapacaklarını süslü süslü cümlelerle anlattı ama “Nasıl” yapılacağına dair ortada bir şey yok. Neden biliyor musunuz? Çünkü nasıl yapılacağını bilmiyor." dedi. Dağ Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını, "Yine dağ fare doğurdu." sözleriyle nitelendirdi. 

"NASIL YAPACAĞINI BİLMİYOR"

Dağ, "Kemal Kılıçdaroğlu, uzun zamandır reklamını yaptığı “İkinci Yüzyıl” toplantısını gerçekleştirdi. Siyasette rekabet vizyon ve projelerle edilir. CHP ile özdeşleşen bir şey oldu ve yine dağ fare doğurdu. Elbette şaşırmadık." dedi.

"Neler yapacaklarını süslü süslü cümlelerle anlattı ama “Nasıl” yapılacağına dair ortada bir şey yok." diyen Hamza Dağ,  "Neden biliyor musunuz? Çünkü nasıl yapılacağını bilmiyor." ifadesini kullandı.

"CHP'YE AKIL HOCALARI ATAMIŞLAR"

AK Partili Dağ, "Önceden bu memlekete yol haritası çizmeleri için IMF'ten adam tayin ederlerdi. Şimdi de CHP'ye "akıl hocaları" atamışlar. Başdanışmanı ABD’de olan bir anlayış nasıl Türkiye’nin milli çıkarlarını muhafaza edecek ve yaşatacak?" diye sordu.

Hamza Dağ, şöyle devam etti:

“Geleceğe dönüş” hayaliniz önerdiğiniz yönetim sisteminden aşikâr. Ortaya koyduğunuz fikir ancak “IMF’in parmak salladığı, vesayetin siyaseti, toplumsal barışı ve ekonomiyi tarumar ettiği” geçmişe dönüştür. Müstemleke aklın ezberlerine, reçetelerine bu milletin ihtiyacı yoktur.

Biz ülkemizi, bu toprakların aklıyla ve diliyle inşa ettiğimiz Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz. Bu toprakların sözüne, aklına, vicdanına; bizi biz yapan değerlerine inananlar Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceklerdir. Müstemleke akıl yine kaybedecektir.

https://twitter.com/avhamzadag/status/1599080208333623296

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...