Millet İttifakı yine şaşırtmadı: Ülkeye yapılan yatırımların yüzde 90'ı israf

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Millet İttifakı yine şaşırtmadı: Ülkeye yapılan yatırımların yüzde 90'ı israf

POLİTİKA Haberleri

Millet İttifakı ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugüne kadar yapılan hastane, okul, cami, havalimanı gibi yatırımların israf olduğunu söyledi.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı'nın ortakları meydanlara çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık ve vekil sözü alan Saadet Partisi, CHP'nin "Bu hükümet dünyanın en iyi işini bile yapsa eleştiririz" mottosuna adapte oldu. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, partisinin Konya teşkilatının bir otelde düzenlediği toplantıda, yapılan yatırımları hedef aldı.

"YAPILAN YATIRIMLAR İSRAF"

Katıldığı toplantıda birtakım açıklamalarda bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, şunları söyledi: "Bugün Türkiye'de yapılan yatırımların emin olun belki yüzde 90'ı israf kapsamına girer. İnşallah biz iktidara geldiğimizde mayıs seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanı olarak Kılıçdaroğlu makamına oturduğunda bu politikaların hepsi değişecek. Biz her ilde en az bir yerine göre birkaç tane tesisin kurulmasını arzu ederiz. Böylece o ilde doğup, büyüyen insanlar kendi bulundukları yerde iş imkanı aldıklarını elde etmiş olurlar. Durduk yere göçe teşebbüs etmezler." ifadelerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...