Cem Uzan 'seçimde iktidar olacağız' dedi, vaatlerini sıraladı: Kavala ve Demirtaş'a tahliye

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cem Uzan 'seçimde iktidar olacağız' dedi, vaatlerini sıraladı: Kavala ve Demirtaş'a tahliye

Seçim 2023 Haberleri

Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Cem Uzan, 2023 seçimlerini partisinin kazanacağını iddia etti. Uzan, vaat olarak da Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı serbest bırakacağını belirti.

Katıldığı bir Youtube yayınında açıklamalarda bulunan Cem Uzan, çarpıcı ve ilginç açıklamalara imza attı. Uzan konuşmasında, terörden hapiste olan HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Gezi Olayları'nın finansörü Osman Kavala'yı serbest bırakma vaadinde bulundu.

"3 SUÇ HARİCİNDE HERKES AFLA SERBEST KALACAK"

Tele1 ve Flash TV'nin eski sunucusu Tuba Emlek’in Youtube kanalında konuşan firari Cem Uzan, “3 suç haricinde herkes afla serbest bırakılacak” diyerek 6-8 Ekim olayları nedeniyle onlarca insanın ölümüne neden olan HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ile Gezi Parkı olaylarını organize ve finanse etmekten yargılanan Osman Kavala’yı serbest bırakma vaadinde bulundu.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Genç Parti’nin iktidar olacağını iddia eden ve FETÖ ile PKK'yı umutlandıran bir açıklamada bulunan Cem Uzan,  genel af ilan edeceğini vaat ederek şu şekilde konuştu:

Ben yaşadıklarımı biliyorum. Ergenekon’u, Balyoz’u biliyoruz. Selahattin Demirtaş, Osman Kavala örneği var. Türkiye’de parti rozetiyle mahkemeye giren hakimler var. Cinayet, cinsel suçlar ve kadına şiddet… Bu üçü haricinde herkes genel afla serbest bırakılacak. Herkes hayatını yeniden kurma hakkına sahip olacak.

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...