Memleket Partisi'nde istifa depremi! İlçe başkanı da dahil 300 kişi AK Parti'ye geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Memleket Partisi'nde istifa depremi! İlçe başkanı da dahil 300 kişi AK Parti'ye geçti

Seçim 2023 Haberleri

Seçime az bir süre kala Hatay Dörtyol'da Memleket Partisi'nde adeta istifa depremi yaşandı. Aralarında ilçe başkanının da olduğu 300 kişi Memleket Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldı. Rozet takma töreninde rozetleri AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen taktı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala adaylıktan çekilen Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi'nde yüzlerce kişi istifa etti. AK Parti Dörtyol İlçe teşkilatına aileleri ve üyeleri ile gelen Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç ve İlçe İkinci Başkanı Murat Oktay,300 kişi ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti'ye geçti.

ROZETLERİNİ AK PARTİLİ VEKİL VE İLÇE BAŞKANI TAKTI

Düzenlenen rozet takma törenine AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen katıldı. Yamaç ve Oktay’a AK Parti rozetini Milletvekili Karahan ile ilçe başkanı Görgen taktı. İlçe Başkanı Osman Görgen, “Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'miz için çalışacaklarını söyleyerek AK Parti ailesine katılmıştır. Katılımları bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Memleket Partisi'nde istifa depremi! İlçe başkanı da dahil 300 kişi AK Parti'ye geçti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...