DEM Parti İstanbul için 2 aday mı çıkardı, neden 2 aday var?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
DEM Parti İstanbul için 2 aday mı çıkardı, neden 2 aday var?

Seçim Haberleri  / Türkiye Gazetesi

DEM Parti neden 2 aday çıkardı, İBB adayı 2 kişi mi? | DEM Parti İstanbul adayları açıklandı. DEM Parti tarafından İstanbul adayları olarak Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni isimleri duyuruldu. Bu gelişmenin ardından DEM Parti’nin neden 2 adayı var merak edildi. İşte detaylar…

DEM Parti İstanbul için 2 aday mı çıkardı? DEM Parti tarafından İstanbul adayları olarak Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni isimleri duyuruldu. Bu gelişmenin ardından DEM Parti’nin neden 2 adayı var merak edildi. Ayrıntılar haberimizde…

DEM PARTİ 2 ADAY MI ÇIKARDI, NEDEN 2 ADAY VAR?

DEM Parti, İstanbul adayını açıkladı. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, İstanbul adaylarının Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olduğunu duyurdu. Doğan, ayrıca 3 ilçe, 40 il ve 16 büyükşehir belediye başkanlarını da paylaştı.

Antalya - Kemal Bülbül

Mardin - Bengün Demir ve Ahmet Türk

Trabzon - Leyla Üzüm

Van - Abdullah Zeydan

Diyarbakır - Serra Bucak ve Doğan Hatun

Konya - Gülbahar Gündüz ve Bülent Kılıç

Malatya - Sivir Şimşek ve Abdullah Ekin

Kahramanmaraş - Fatma Şıkyürek ve Ali Ardıç

İBB ADAYLARI KİMLER OLDU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) mevcut belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin; Murat Kurum, Cumhur İttifakı'nın; Buğra Kavuncu, İyi Parti'nin; Birol Aydın, Saadet Partisi'nin; İbrahim Okan Özkan, Vatan Partisi'nin adayıyken eski İyi Partili Taylan Yıldız ise bağımsız aday olarak seçimlerde yarışacak.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin İBB adayını açıkladı. Doğan, İstanbul adayının Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni olduğunu duyurdu.

Düzenleyen:  - Seçim
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...