Son seçim anketi sonuçları ne diyor? İBB Başkanı Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu olacak?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son seçim anketi sonuçları ne diyor? İBB Başkanı Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu olacak?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum ile mevcut İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu arasında yarış anketlere yansıdı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Türkiye Yerel Seçimlerinde İBB Başkanı olacak isim merak ediliyor. AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum ile mevcut İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu arasında geçecek yarışın kazananı kim olacak? Yerel seçimlere geri sayım sürerken son anket sonuçları ne söylüyor? İstanbul'da yarışı Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanacak? İşte İstanbul'da son anket sonuçları...

Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul için son seçim anketi belli oldu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesi yapılan son anketler, İstanbul'da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarına ışık tutuyor. Peki, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde? Seçmen 5 yıllığına yönetim vekaletini hangi adaya verecek? Son seçim anket sonuçları nasıl? 2024 Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum oldu. CHP ise mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterdi. Peki İstanbul için son anketler ne diyor?   2024 Yerel seçimlerinde seçmen kime oy verecek? 

İSTANBUL'DA SON ANKETLERDE KİM ÖNDE?

İstanbul için son seçim anketi belli oldu. Son İstanbul seçim anketine göre Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki yarış kıyasıya devam ediyor. Partiler ve adayları çalışmalarına hız kazandırdı, yol haritaları açıklandı. Özdemir Araştırma, İstanbul yerel seçimleri anketini yayınladı. İşte 2024 yerel seçimleri için en son yapılan anket sonuçları…

Son seçim anketi sonuçları ne diyor? İstanbul’u Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu alacak? - 1. Resim

MURAT KURUM MU EKREM İMAMOĞLU MU?

‘İstanbul’u başına ise kimin geçeceği merak konusu oldu. 31 Mart seçimleri öncesinde araştırma şirketleri, İstanbul'daki seçmenin nabzını tutmak adına anket sonuçlarını paylaşmaya başladı. Yarışın yüksek oranda CHP ve AK Parti adayları arasından geçecek. Özdemir Araştırma, 23-24 Şubat tarihlerinde 2004 kişi ile bir anket çalışması gerçekleştirdi.

Son seçim anketinin sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu yüzde 42,5 oy oranı ile en yakın rakibi Murat Kurum’un önünde.

Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum’un oyu ise yüzde 37.

DEM Parti: Yüzde 5,6,

İYİ Parti: Yüzde 4,8

Yeniden Refah Partisi: Yüzde 4,1

Memleket Partisi: Yüzde 2,1

Diğer: Yüzde 0,2

Son seçim anketi sonuçları ne diyor? İstanbul’u Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu alacak? - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...