Allesgo.com C Serisi Yatırım Turuna Çıkıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Allesgo.com C Serisi Yatırım Turuna Çıkıyor

Şirket Haberleri Haberleri

Türkiye’nin pazaryeri Allesgo.com yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. 

Online alışveriş olanakları her geçen gün artarken hem alıcılar hem de satıcılar için piyasaya giriş yapan Allesgo, sağladığı avantajlar ile e-ticarete yeni bir anlayış getiriyor. Emin adımlarla Türkiye’nin e-ticaret yüzü olmaya doğru ilerleyen Allesgo, alıcılar ve satıcılar için yaptığı kampanyalar ile adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

Allesgo.com, önceki turlarda İsviçre ve Dubai’den bireysel ve kurumsal yatırımcılardan desteği aldı. Çok değerli Fon Yöneticilerinin ortaklık yapısı içinde bulunduğu Allesgo.com C serisi yatırım turunu başlıyor.

Start-Up ile Başlayan Yolculukta Yabancı Yatırımcı Durağı!

2016 Yılında Ramazan Kurtoğlu tarafından kurulan Allesgo.com, vizyoner bir ekip tarafından Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Ankara’da online pazaryeri olarak kuruldu. Amacı, alıcı ve satıcı arasında hızlı ve güvenli bir kanal oluşturarak online alışverişi dünya standartlarına ulaştırmak olan Allesgo.com, bugün yabancı yatırımcıların dikkatini çeken küresel bir şirket olmaya aday.
Allesgo.com, online pazaryerine yeni bir anlayış getirdi. Kendi içinde Çarşı, Pazar ve Hal platformları olan Allesgo, kurumsal satışın yanında; toptan satış, ikinci el ve sıfır modellerini de tek bir isimde topladı. Lansman kampanyaları ile dikkatleri üstüne çeken Allesgo, satıcı ve alıcılar için online alışverişin güler yüzü oldu.

Güçlü Altyapısı ile Yabancı Yatırımcılardan Tam Not Aldı!

Yıllık 500 milyar liralık Türkiye pazarının 2024 kadar %5’ni hedefleyen Allesgo, güçlü altyapısı sayesinde, öncelikle alıcı ve satıcılara hızlı ve güvenli bir online ödeme sistemi sunuyor. Bireysel ya da kurumsal fark etmeksizin mağaza açan iş ortaklarına ise ürün yüklemeden güncellemeye kadar her alanda destek sağlayan Allesgo, aynı zamanda bir teknoloji firması olduğunu da kanıtlıyor. Alacağı yatırımla Allesgo yakında sektörün amirallerinden olmaya aday.

Müşteri memnuniyeti odaklı sistemiyle alıcılar tarafında başarı sağlayan Allesgo, iş ortaklarının da memnuniyetini önemseyen bir e-ticaret yapısını hedefliyor ve bunu da başarıyor. Bu yapısı sayesinde de bireysel ve kurumsal yabancı yatırımcılardan destek aldı ve bu yıl itibariyle yatırımcı portföyünü de genişletiyor.

Online alışveriş hacminde kayda değer bir hacim sağlamayı amaçlayan Allesgo, atılımlarına devam edecek. Yatırımcılarının da sağladığı destek ile Türkiye’nin online pazaryeri anlayışını dünya standartlarına getirmeyi misyon edinen bu online pazaryerinin adını ileri zamanlarda çok sık duyacağız gibi duruyor. Allespay, Allesgurme, AllesFly, Allesmarket, Allesjet projeleride Şirketin önümüzdeki planları arasına. Konuyla ilgili yeni bilgiler alırsak haberimizi güncelleyeceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...