Tasarruf finansmanında dijitalleşme hamlesi: Artık şubeye gitmeye gerek yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tasarruf finansmanında dijitalleşme hamlesi: Artık şubeye gitmeye gerek yok

Şirket Haberleri Haberleri

Tasarruf finansman sektörünün önde gelen firmalarından Birevim, yenilikçi uygulamaları ile sektörü dijitalleştirmeye devam ediyor.

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, dijital tasarruf başlığı altında pek çok yeniliğe imza attıklarını belirterek, tasarruf sahiplerinin istediği yerde ve zamanda tasarruf finansman ürünlerine erişebildiğini söyledi. Orak "Tasarruf finansmanı deneyimini herkes için kolaylaştırmak amacıyla sektörün ilk ve tek mobil uygulaması Birevim Mobil'i hayata geçirdik. Birevim Mobil, uzaktan kimlik tespiti yöntemi ile şubeye gitmeye gerek kalmadan tüm işlemleri yapabilme kolaylığı sağlıyor" dedi.

"PERFORMANS VERİMLİLİĞİNİ DE ARTIRIYOR"

Ayrıca sektörün ilk online CRM uygulaması Redcase ile saha çalışanlarının dijital olarak sözleşme ve tasarruf planı oluşturma, tasarruf planı hesaplama, sözleşme onayı gibi işlemleri yapabildiğini belirten Orak, şu ifadeleri kullandı: "Redcase'i hayata geçirmemizin ardından Redcase'in mobil versiyonuna da ihtiyaç olduğunu fark ettik. Faz 2 ve Faz 3 çalışmaların ardından şubelerimizde pilot uygulamayı başlattık. 'CRM'in cebe entegre edilmiş hâli' olarak tanımlayabileceğimiz Redcase Mobil, zamandan kazandırarak iş süreçlerini daha verimli hâle getiriyor. Yazmadan sesli aktivite notları kaydetme, numara çevirmeden arama yapma, gelen aramaları aktivite ile tamamlama gibi işlevsel özelliklere sahip olan Redcase Mobil, zaman kazandırmakla kalmıyor, sağladığı doğru planlama ile performans verimliliğini de artırıyor.

Bunun yanı sıra kurum içerisindeki birimler arası koordinasyonun sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için REDCOM Intranet projesini hayata geçirdik. REDCOM sayesinde zaman kaybı yaşamaksızın istek ve taleplerin doğru mercilere aktarılabilmesi, talep edilen kurumsal dokümanlara hızlı bir şekilde erişilebilmesini mümkün kıldık."

Dijital IBAN hizmeti ile de ödemelerin daha hızlı ve kolay hale geldiğini dile getiren Orak "Dijital IBAN sayesinde tahsilatlar, gecikme yaşanmaksızın Redcase, Birevim Mobil ve İşube ekranlarına yansımaktadır. Manuel süreçte transfer açıklamalarından kaynaklı yaşanan sorunlar (yanlış ödemeler veya tespit edilemeyen tahsilatlar) ortadan kalkmakta, tasarruf sahiplerimize daha sorunsuz hizmet sağlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...