Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali hakkında TFF'den yeni açıklama! Karşılaşmanın geliri...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali hakkında TFF'den yeni açıklama! Karşılaşmanın geliri...

Spor Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin, iki kulübün ortak kararıyla 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlara bağışlanacağını açıkladı.

Daha önce Suudi Arabistan' da oynanacakken son dakikada iptal olan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali, 7 Nisan tarihine alınmıştı. Şanlıurfa'da oynanacak olan olan final hakkında TFF'den yeni bir açıklama geldi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Süper Kupa için yeni bir açıklama geldi. TFF, karşılamanın gelirinin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacaktır.

2 kez ertelenen Süper Kupa finali hakkında TFF'den bir açıklama daha! Galatasaray-Fenerbahçe... - 1. Resim

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...