Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya, Başakşehir'i evinde dağıttı

Düzenleyen:
Malatya, Başakşehir'i evinde dağıttı

SPOR Haberleri

Başakşehir’de İrfan Can atıldı, ev sahibi takım açıldı. Guilherme’nin nefis golüne Jahovic ve Fofana eşlik etti, Y. Malatya üç puanı üç golle aldı. Buruk’un talebeleri Avrupa’dan sonra lige de kötü başladı

Sezonu Avrupa kupaları sebebiyle erken açan iki takımın mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Başakşehir’i ağırladı. Son yıllarda şampiyonluk yarışının içinde olan ancak sonuna getiremeyen Başakşehir, Okan Buruk ile girdiği sezonda istediği ivmeyi bir türlü yakalayamadı. Yeni Malatya Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi Malatyaspor iyi başladı. Fofana ile etkili olmaya çalışan Sergen Yalçın’ın takımı ataklarından bir türlü sonuç çıkaramadı. Bunlardan birinde Fofana’nın getirip Jahovic’in kafayla indirdiği topa Bifouma’nın yaptığı vuruş auta gitti.  Başakşehir ise ilk yarıda Eleia’nın uzaktan şutunda Fernolle’ü geçemedi. 

> Net bir galibiyet
63’te Sergen Yalçın Chalali’nin yerine Guilherme’yi oyuna sürdü. Okan Buruk ise Soner’in yerine Arda’yı oyuna soktu. İlk sarısını 60’ta itirazdan gören İrfan Can, 67’de rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan oyundan atıldı. Bir dakika sonra da Yeni Malatya’nın golü geldi. Çalımlarla Başakşehir savunmasının dengesini bozan Guilherme, Bifouma ile yaptığı verkaçı harika bir ayak içi vuruşuyla taçlandırıp takımını 1-0 öne geçirdi. 87’de Jahovic farkı ikiye çıkarırken, uzatma bölümünde kontratakta Başakşehir savunmasını hazırlıksız yakalayan Fofana skoru tayin etti: 3-0. 
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...