Tehlikeli restleşmeler

Tehlikeli restleşmeler

SPOR Haberleri

Başkan, sportif direktör ve teknik direktör, sürekli şampiyonluk için birlik olmaktan bahsediyor. Ancak aynı üçlü arasında tansiyon günden güne yükseliyor

EMİN ULUÇ

Şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe’de camia kenetlenirken yetkililer arasında yaşanan görüş ayrılıkları saklanamaz boyuta geldi. Takım puan kaybetmeye başladıktan sonra sportif direktör Damien Comolli, teknik direktör Ersun Yanal’a yönelik eleştirilerini Başkan Ali Koç’la paylaşmaya başlamıştı. Comolli, her kayıp sonrası eleştiri dozunu artırırken Ersun Yanal da sessizliğini Beşiktaş derbisi sonrası bozma kararı aldı. Ancak tecrübeli teknik adam Başkan Ali Koç’un müdahalesiyle sessiz kaldı. Simon Falette transferi ise bir anda ortalığı karıştırdı. Önce Comolli sosyal medyadan ateşi yaktı, ardından Başkan Ali Koç, 1907 Derneğinin etkinliğinde ateşe benzin döktü. İdari menajer Volkan Ballı’yla da arası açık olan Comolli’nin suyu ısınmaya başladı.

Tazminatı 1,5 milyon 
Sözleşmesindeki tazminat maddesi sebebiyle, gönderilmesi hâlinde 1,5 milyon avro ödeme alacak olan Damien Comolli’yle yolları ayırmak, bu ekonomik durumda çok da kolay görünmüyor. Bu arada Ersun Yanal’ın da yüzü gülmüyor. Başkan transferi üslendi ama Jorge Jesus’u beklerken Falette’yle yetinmek durumunda kalan Yanal’ın tadı kaçtı. Ama ateşin harareti her geçen gün artsa da Ali Koç gidişattan memnun. “Aidiyet uygusu yüksek, pes etmeyen bir takımımız var” ifadesinde bulunan Başkan, ikinci yarının ilk altı haftasına vurgu yaparken “Fikstür avantajı bizde. Bu süreci minimum kayıpla geçmemiz hâlinde önümüz açık. Şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum” sözleriyle her şeyin yolunda olduğunu mesajını verdi.

Kaptan Emre’ye koruma
Devre arası hazırlıklarını Belek’te sürdüren Fenerbahçe dün yine çift idman yaptı. Önceki gün tedbir amacıyla takımdan ayrı salonda çalışan Max Kruse geri dönerken Emre Belözoğlu tedbir amaçlı özel program uyguladı. Sabah ve akşam taktik çalışmalar gerçekleştiren sarı-lacivertliler bugün izin yapacak. 

JAILSON’UN HEDEFİ
Tarihe geçeceğim 

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Jailson, kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa ulaşmak istediklerini söyleyen Brezilyalı “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Çok mutluyum. Hedefim şampiyonluk kazanıp kulübün tarihine geçmek” dedi. 

TRANSFER BİTİYOR 
Rodriguez’desona doğru

Başkan Ali Koç’un “Sol beke mutlaka takviye yapacağız” açıklaması sarı-lacivertlileri sevindirirken, yönetim Ricardo Rodriguez’in transferini bitirmeye çok yaklaştı. Milan’ın satış inadını kıran Fenerbahçe, İsviçreliyi satın alma opsiyonuyla bir buçuk seneliğine kiralamak üzere.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...